L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » news

Hivatalos: Eljegyezték Leát!
Írta: ági | Dátum: 2018.05.09. | Hozzászólások: 0 | news, photos

Ugyan csak tavaly júliusban vállalták fel kapcsolatukat, már több, mint egy éve egy párt alkot Lea Michele és az AYR ruházati márka vezetője, Zandy Reich. A páros már évek óta közeli barátok voltak, a harmónia tagadhatatlan volt kettejük között, így nem nagy meglepetés, hogy április 28-án Zandy megkérte Lea kezét. A színésznő természetesen igent mondott, így sok évnyi csalódás után úgy tűnik kedvencünk révbe ért és megtalálta a teljes boldogságot Zandy mellett. A lánykérésre a Hamptonsban került sor, egy közeli forrás szerint pedig a “pár nem is lehetne boldogabb”. A gyűrű egy gyönyörű 4 karátos gyémántgyűrű, amelyet maga Zandy tervezett közösen Leor Yerushalmi-val és a The Jewelers of Las Vegas-szal. Egyes hírek szerint az esküvőre nem is kell olyan sokat várni, kíváncsian várjuk a továbbiakat. Gratulálunk a párnak!

tumblr_p7ww7w6gWc1ql1znmo1_500.jpg tumblr_p84f2elqme1ql1znmo1_500.jpg  


Brides.com – Becca Tobin és Zach Martin esküvője
Írta: ági | Dátum: 2017.04.06. | Hozzászólások: 0 | glee, magazine, news, photos

4 hónappal ezelőtt, december 3-án mondta ki a boldogító igent a Glee egykori sztárja, Becca Tobin és férje, Zach Martin. A brides.com exkluzív beszámolót írt a csodálatos, havas, Jackson Hole-i menyegzőről, amelyen természetesen az egykori kollégák, Lea Michele, Jenna Ushkowitz, Jane Lynch és Kevin McHale is részt vettek. A magazin az április-májusi számában foglalkozott az esküvővel, amelynek a Leával foglalkozó részeit megtekinthetitek a galériában, emellett pedig több fotót is leközölt a brides.com oldala, kedvencünkről kettőt, a képtárban ezek is elérhetőek.

Brides Magazine – April/May 2017
001.png 002.png 003.png 

Becca Tobin & Zach Martin’s wedding – December 3, 2016
001.jpg 002.jpg  


Szerepet kapott az ABC új vígjátéksorozatában
Írta: ági | Dátum: 2017.02.24. | Hozzászólások: 0 | news

Lea Michele nem tér vissza a Scream Queens harmadik évadában (feltéve, ha berendelik), hiszen a színésznő új szerepben tűnik fel.

A Glee és a Scream Queens egykori kedvence az ABC új vígjátéksorozatának csapatához csatlakozott, amelynek egyelőre még a címe ismeretlen.

Az ABC Studios és a Hamiltonból ismert Daveed Diggs lesz az egyik gyártásvezető, a történet pedig azt mutatja be, hogy mi történik, amikor egy őszinte, realista rapper, Courtney (Brandon Michael Hall) reklámfogásként közhivatalt próbál szerezni. Amikor megválasztják, mindenkit meglep (még saját magát is) ügyességével és átformálja a várost.

Michele karakteréről nem lehet tudni sok mindent, hiszen próbálják a színésznőhöz alakítani. Eredetileg Courtney séfje vagy csapatának egy tagja lett volna. Az még egyelőre nem világos, hogy ez változni fog-e – Michele elkötelezettségétől függ a projekttel kapcsolatban. Lea számára ez az első pilot és visszatérő szerep Ryan Murphy világán kívül.

A források szerint Ryan Murphy elengedte Leát a Scream Queens miatt kötött szerződéséből. A sorozat egyelőre még mindig a levegőben lóg, hiszen a harmadik évadát nem rendelték be, ám Lea karakterének Hesternek ehhez köze nem lesz, ha visszatér a sorozat, akkor a karakter már nem lesz látható a képernyőn.

Az ABC pilotját Jeremy Bronson fogja írni, a gyártásvezetők pedig Diggs mellett Jamie Tarses, Scott Stuber és James Griffiths lesz. Azt pedig csak remélhetjük, hogy a bemutató epizód után berendelést is kap majd a sorozat.


Becca Tobin és Zach Martin esküvői videója
Írta: ági | Dátum: 2016.12.08. | Hozzászólások: 0 | news

Múlthét szombaton, december 3-án házasodott össze Lea egyik legjobb barátnője, Becca Tobin és most már férje Zach Martin Jackson Hole-ban, Wyomingban. A házaspár a brides.commal osztotta meg esküvőjük legszebb pillanatait, először képek majd pedig egy két perces videó formájában, amelyben láthatjuk az egész szombati napot, a vendégeket, többek között Leát is felbukkanni. Gyönyörű videó, ne hagyjátok ki!


Scream Queens – 2×02 – “Warts and All” magyar felirat
Írta: ági | Dátum: 2016.10.07. | Hozzászólások: 0 | news, scream queens, spoiler

Sziasztok! Elkészültem a Scream Queens második évad második részének magyar feliratának fordításával. A “Warts and All” felirata már elérhető az opensubtitles.org-on, de a lentebbi direkt linkre kattintva tölthetitek is! Jó szórakozást a részhez, jövőhéten érkezik az amerikai sugárzással egyidőben a harmadik epizód!

Scream Queens – 2×02 –  Warts and All – Magyar felirat


A NYC Shape Body Shop vendége lesz
Írta: ági | Dátum: 2016.10.06. | Hozzászólások: 0 | news, photos

Lea Michele közösségi oldalán jelentette be, hogy október 22-én a Shape Body Shop New York-i állomásának különleges vendége lesz. A színésznő és a Shape Body Shop csapata egy edzést fog tartani a részt vevők számára, amelyre már most elérhetőek a jegyek a www.shapebodyshop.com oldalán. Az eseményről remélhetőleg képek is érkeznek majd, de addig is itt a beharangozó plakát, amelyen bizony a szeptember elején készült fotósorozat egy profi képe látható. A galériában nagyobb méretben megtekinthetitek.

Twitter/Instagram [msleamichele]
CuC9GeJVYAAoC1n.jpg   


Scream Queens – 2×01 – “Scream Again” – magyar felirat
Írta: ági | Dátum: 2016.10.05. | Hozzászólások: 0 | news, scream queens

Sziasztok! Ugyan hétvégére ígértem, de sajnos elcsúsztam a dolgokkal és így csak tegnap délutánra készült el a Scream Queens második évad első epizódjának magyar felirata. A feliratot az opensubtitles.org oldalán érhetitek el, de lentebb máris egy gyors linkre kattintva letölthetitek. Holnap kezdem a második részt, remélhetőleg már pénteken vagy szombaton hozom is magyar felirat letöltési linkjét. Jó szórakozást az epizódhoz!

Scream Queens – 2×01 – Scream Again – magyar felirat


Eldőlt – Lesz magyar Scream Queens felirat!
Írta: ági | Dátum: 2016.09.27. | Hozzászólások: 0 | news, scream queens

Mindössze két napja tettem ki a szavazást, hogy eldöntsétek: igénylitek-e a magyar feliratot a Scream Queens epizódjaihoz. Sajnos elég nagy csalódás volt számomra ez az egész – igaz, csak igennel válaszoltatok, de az oldal látogatóinak nagyon minimális része formált véleményt.
Őszintén szólva el is gondolkodtam rajta, hogy belevágjak-e, hiszen nekem is van más elfoglaltságom, van, hogy reggeltől estig a suliba vagyok, de minnie levele, miszerint többen is megkeresték őt a fordítással eldöntötte a dolgokat, így jelenleg úgy néz ki, hogy lesz magyar Scream Queens felirat.
Én úgy gondoltam, hogy mivel szerda reggelre jelenik meg az új epizód, illetve a felirat és nekem a szerda fullos, így minden csütörtökön – ha van energiám, akkor szerda este – kezdem el a fordítást, ami azt jelenti, hogy péntek, legkésőbb szombat reggelre fog érkezni a felirat (persze ez így most szép és jó, hogy ez gyakorlatban hogy fog kinézni majd kiderül), ám biztos lesznek kivételek, a lényeg én úgy gondolom az, hogy a felirat elkészüljön a következő rész megjelenése előtt és tudjunk együtt haladni az amerikai sugárzással.
A sorozat második évadának második része ma fog képernyőre kerülni, ami azt jelenti, hogy holnap már két résszel leszek lemaradva. Ám nagy szerencsénk van, hiszen a mai, második rész után két hetes szünet lesz (2×03 – október 11-én kerül adásba), addig pedig bőven behozom a lemaradást. Várhatóan a hétvégén érkezik az első rész, utána pedig valamikor a jövőhéten a második, ígérem igyekezni fogok, hiszen tudom milyen rossz feliratra várni.
Remélhetőleg elégedettek vagytok és a feliratommal is azok lesztek, tudom, hogy nagy jártasságom nincs benne, de rengeteg sorozatot nézek/néztem és a korábban elkészített Scream Queens felirat sem okozott annyira nagy problémát.


Tovább folytatódik a Naya-Lea viszály?
Írta: ági | Dátum: 2016.09.25. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, news

Szeptember 13-án került a boltok polcaira Naya Rivera első könyve, a Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes, and Growing Up, amelyben a színésznő végre tisztázta a közötte és Lea Michele között fennálló háborúskodás körülményeit. Ha valaki lemaradt volna az előzményekről, akkor azt itt elolvashatja.
Naya a könyv promotálási időszakában sok-sok interjút adott, amelyekben természetesen egyik fő téma volt a Leával való kapcsolata, vajon dolgozna-e újra együtt vele és ehhez hasonlók. A színész-énekesnő szeptember 16-án a Hollywood Today Live műsorában vendégeskedett, ahol ismét előhozakodtak a műsorvezetők a korábban említett sztorival, Naya válasza pedig nem okozott meglepetést, tényleg normális véleménnyel van Leáról, ám vicceskedve hozzátett még valamit, amiből azt következtethetjük le, hogy ha a kamera nem forog körülöttük, akkor máris ugyanolyan fagyos a viszonyuk. A külföldi portálok egyből ráharaptak a dologra és már tényként kezelik, hogy a két színésznő között mai napig fenn áll a viszály, ami persze egyáltalán nem lehetetlen, ugyanakkor én úgy gondolom, hogy ez teljesen Naya-ra vall, igazából elviccelte az egészet. Lentebb elolvashatjátok magyarra fordítva az interjú ezen részét, a videóban pedig 2:13-tól nézhetitek meg a részletet.

Hollwood Today Live: Némi dráma is történt a Glee-ben. Beszéljünk Lea Michele-ről. Nagyon megnyíltál erről a témáról a könyvben.
Naya Rivera: Ez nagyon nagy nyilvánosságot kapott, az emberek azt mondogatták, hogy utáljuk egymást és őrült viszályok dúlnak a forgatáson, szóval úgy éreztem, hogy tisztáznom kell ezt az egészet és szerintem elég jó munkát végeztem.
HTL: Szóval, hogyha találkoznál vele a vörös szőnyegen, barátságos lennél vele?
NR: Abszolút! Szerintem ő nagyszerű, nagyon tehetséges és újra dolgoznék vele.
HTL: És ha egy parkolóban találkoznál vele?
NR: Melyik parkolóban?


Scream Queens felirat – Szavazz te is!
Írta: ági | Dátum: 2016.09.25. | Hozzászólások: 0 | news, scream queens

Kedden debütált a Scream Queens második évada, ám eddig nagyon úgy néz ki, hogy sajnos nincs a sorozatnak magyar feliratozója, ez pedig azt jelenti, hogy ha valaki jókedvéből nem fordítja le a részeket, akkor az angol felirat maradt.
Sajnos tudom, hogy ez nem mindenki számára kielégítő, így arra gondoltam, hogy egy pár nap erejéig kirakok egy szavazást az oldalra, hogy ti döntsétek el: fordítsam-e a sorozat részeit hétről hétre? A döntés rajtatok áll, ha a többség igenre szavaz, akkor a keddi megjelenés után én hétről-hétre azon leszek, hogy minél hamarabb egy minőségi feliratot biztosítsak a számotokra egészen az évad végéig. Szavazzatok, minden vélemény sokat ér!


Page 1 of 1112345...10...Last »