L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » site

Visszatérés!
Írta: ági | Dátum: 2018.04.12. | Hozzászólások: 0 | site

Nos, féléve annak, hogy nem jelentkeztem (vagyis jelentkeztem, néhány ígérettel, hogy ekkor és akkor lesz a visszatérés), de most úgy érzem elérkezett az idő, hogy hivatalosan is újra kinyissa kapuját az l-michele.net. Hosszú és tartalmas hónapokon vagyok túl, negatív, illetve pozitív értelemben egyaránt és éppen ezért nem szerettem volna, hogy újra elkezdek frissíteni, majd 2 hét múlva megint semmi jelet nem adok magamról. Úgy érzem ez így volt teljes és korrekt veletek szemben. Hétfőn leadom a szakdolgozatom, szóval ezek után tényleg nem tántoríthat el semmi.  A hétfői napon kinézetváltás lesz, illetve szeretnék nektek jó pár új dologgal készülni, remélem itt lesztek velem továbbra is, akárcsak az elmúlt lassan 5 évben. Köszönöm a türelmeteket, ígérem mostantól nem tűnök el!


Új kinézet az oldalon
Írta: ági | Dátum: 2017.09.08. | Hozzászólások: 1 | site

Sziasztok! Végre felkerült az oldal legújabb kinézete, szám szerint a tizenharmadik, amely most augusztusi TCA Summer Press Tour portréjából készült. Már jó ideje visszatért az oldal, de hogy őszinte legyek a régi dizájnnal nem volt sok kedvem frissíteni, az ötlet pedig nem nagyon akart megtalálni, így vártam. A kódolás nem sokban változott, de nekem a fejléc nagy kedvencem, remélem nektek is elnyeri tetszéseteket. A frisseket a mai nappal kezdem bepótolni, néhány interjú lefordításra fog kerülni, emellett a főbb híreket és képeket is elhozom majd nektek, ezeket a hétvége folyamán szeretném is letudni, utána pedig minden visszatér a régi kerékvágásba. A cserék eléggé megfogyatkoztak, e-mailben természetesen jelentkezhettek. Szép napot mindenkinek, hamarosan jövök a frissekkel!


Boldog 31. születésnapot Lea!
Írta: ági | Dátum: 2017.08.29. | Hozzászólások: 1 | site

A mai napon, augusztus 29-én ünnepli 31. születésnapját Lea Michele Sarfati, aki az elmúlt években egyre több oldalát megmutatta a nagyközönség számára, bizonyította kivételes erejét, kedvességét és tehetségét. A legboldogabb születésnapot kívánjuk a színésznőnek, reméljük csodálatos napja van!

2


4. éve online az l-michele.net!
Írta: ági | Dátum: 2017.08.14. | Hozzászólások: 0 | site

Sziasztok! Hihetetlen, hogy már a negyedik ilyen születésnapi bejegyzést írom az oldal történetében, pláne úgy, hogy néhány hónappal ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy ez a bejegyzés meg fog születni. Az utóbbi hónapok igaz szünettel teltek, de úgy gondolom, hogy ez a négy éves pályafutásba belefér és ugyanolyan lendülettel fogom folytatni a szerkesztést, mint eddig. Őszintén bevallom, mivel eddig is mindent megosztottam veletek, egy kicsit mélypontra kerültem minden téren, muszáj voltam kizárni a dolgokat és összeszedni magamat. Most úgy gondolom, hogy készen állok a folytatásra és remélem ebben ti is partnerek lesztek. Az oldal látogatottsága a napokban lépte át a 90.000-et, a galériában pedig több, mint 800.000 megtekintésnél járunk (ami a tavalyi évhez képest megduplázódott), szóval elképesztőek vagytok. A kinézettel holnap fogok foglalkozni, mert sajnos lebetegedtem és nem volt rá időm, de a délutáni órákban remélhetőleg érkezni fog, akárcsak a hírek. Köszönöm az eddigi türelmeteket, Boldog születésnapot l-michele.net!


Újra nyitva!
Írta: ági | Dátum: 2017.08.13. | Hozzászólások: 1 | site

Sziasztok! Nemrégiben eldöntöttem, hogy adok egy új esélyt az oldalnak és utoljára megpróbálom a szerkesztést. Lassan már 3 hónapja annak, hogy bezártam, de igazából ugyanúgy figyeltem a Leával történteket és folyamatosan töltögettem is a galériába a képeket, szóval elszakadni nem nagyon tudtam. Lehet unjátok már ezt a ki-be nyitogatást-zárogatást, de jelenleg úgy érzem, hogy készen állok folytatni és a lehető legtöbbet kihozni az oldalból. Holnap lesz az l-michele.net 4 éves, aminek alkalmából új kinézet fog a lapra kerülni, az elmaradt legfontosabb híreket pedig el is fogom nektek hozni. Köszönöm a megértéseteket és türelmeteket, remélem ti is örültök és továbbra is látogatni fogjátok az oldalt!


Új kinézet
Írta: ági | Dátum: 2017.03.17. | Hozzászólások: 0 | site

Nos, egész pontosan 8 hónap után megérkezett az oldal legújabb – ha jól tartom számon – 12. kinézete. Legutóbb az oldal születésnapjakor volt csere, amit őszintén megmondok, nagyon szégyellek, de egyrészt időm sem nagyon volt rá, másrészt pedig amikor próbálkoztam semmit sem sikerült összehoznom. A fejléc a tavaly nyári TCA press tour egyik portréjából készült, nagyon szeretem ezt a képet Leáról, emellett pedig rózsaszín a háttere – ideje volt kicsit a tavasznak is kedvezni. Történt néhány változás az oldalon, lekerült a chat a kihasználatlansága miatt, új ikonokat kaptak az elit cserék, illetve megújult a projektek pont is. Remélem meg vagytok elégedve a végeredménnyel, hamarosan hozom az elmaradt híreket!


Kövesd az oldalt twitteren is!
Írta: ági | Dátum: 2017.01.31. | Hozzászólások: 0 | site, twitter

A napokban újra aktív lett az oldalunk twitter elérhetősége, amelyre mostmár a facebookos oldalhoz hasonlóan fognak kikerülni a hírek. Remélem, hogy legalább ezt a platformot is annyira szeretni fogjátok, kövessétek bátran!


3 éve online a Lea Michele Net
Írta: ági | Dátum: 2016.08.15. | Hozzászólások: 0 | news, site

Sziasztok! Amint látjátok felkerült az l-michele.net következő, 11. kinézete, amely a legújabb FOX Summer TCA Press Tour-os képekből készült az oldal 3. születésnapjára, amely tegnap volt. Sajnos egy kicsit ismét elszámoltam magam és a dizájn csak tegnap este készült el, mivel egész nap nem voltam itthon, így ezért van az, hogy csak most került fel és most osztom meg ezt veletek.
Először is nem tudom mit mondhatnék – rengeteg idő ez a három év és nem akarom magamat évről évre ismételni. Nagyon nagy hálával tartozom nektek, amiért napról napra itt vagyok, olvassátok a híreket, a lefordított cikkeket, nézitek a galériát, egyszerűen elképesztőek vagytok! A három év alatt majdnem elértük a 70.000-es látogatottságot, a galériában pedig a több, mint 400.000-es megtekintést és ez a jövőben csak nőni és nőni fog. Remélem, őszintén, hogy sok-sok ideig itt leszünk még és jövőre is egy újabb születésnapot ünnepelhetünk majd. Sosem ünnepeltem még egyik oldalammal harmadik évfordulót, így külön öröm, hogy ez a Lea Michele Net-el történhet meg. Még egyszer köszönöm!


Új kinézet – Flare
Írta: ági | Dátum: 2016.02.21. | Hozzászólások: 0 | site

Több, mint három hónap után végre megérkezett az l-michele.net legújabb, kilencedik kinézete. Bevallom őszintén, tudom, hogy már jó ideje szükség lett volna a váltásra, viszont sem időm, sem pedig ötletem nem volt az új kinézethez, ám ma reggel, amikor megpillantottam a Flare magazin-os fotósorozat legújabb darabját, tudtam, hogy ebből kell valamit kihoznom. Pár óra alatt el is készültem a mostani verzióval, az elrendezés sok eleme hasonlít az előző kinézethez, viszont szerintem így teljes az összkép és nagyon remélem, hogy a ti tetszéseteket is elnyeri! A délután folyamán még átnézem az elit cseréket, holnaptól pedig remélhetőleg Lea körül is felpörögnek a dolgok, hiszen kedvenc színésznőnk még mindig nagyon el van tűnve. További szép napot, a véleményeteket pedig a chatben várom!


Új kinézet
Írta: ági | Dátum: 2015.11.07. | Hozzászólások: 0 | site

Majdnem 3 hónap után végre megérkezett az új kinézet, szám szerint a nyolcadik html-en, amely Lea egyik nemrég megjelent fotósorozatából készült. Bevallom, már lassan egy hónapja éreztem, hogy váltani kellene, de sosem jött ki úgy a lépés a hétvégéken, hogy egy napot rá tudtam volna szánni egy új külső elkészítésére. Sok szenvedés és elrontott fejléc után azonban végre megszületett a végeredmény, amelynek ötlete már hónapok óta a fejemben volt, ám most a Marie Claire-s fotósorozattal lett teljes. Mivel már most elég késő van (02:05), lehetséges, hogy egy-két dolog nincs még pont a helyén, a holnapi nap folyamán alakítgatok rajta, de nagyon remélem, hogy senkinek sem csúszik el semmi, mert az én gépemen minden a helyén van. Remélem, hogy elnyerte tetszéseteket az új, télies külső, legközelebb csak jövőre lesz váltás.


Page 1 of 3123