L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » glee

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Írta: ági | Dátum: 2017.10.10. | Hozzászólások: 0 | events, glee, interview, photos, places, the mayor

Tegnap este Lea a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon késő esti beszélgetős műsor vendége volt. A színésznő a The Mayor promotálása kapcsán érkezett Jimmy Fallonhoz, ám emellett szó esett a vasárnapi Elsie Fest-ről, Barbra Streisandról és elmesélte, hogy hogyan is történt a híres eset, amikor is a Fehér Házból wc papírt lopott. A galériában 4 darab képet találhattok a műsorból, lentebb pedig megnézhetitek az interjút is.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon – October 9

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.png


@Pridesource.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.05.01. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places, untitled city mayor project

Lea Michele pontosan tudja merre tart az élete. „Meleg emberekkel leszek egy ágyban örökké egyedül, mint Cher,” meséli, „és ez teljesen rendben is van így.” Ha Lea Michele vagy, aki az egykori Broadway királynőből tv sztárrá vált, először a Glee-ben, majd pedig a Scream Queens-ben megmutatva tehetségét, akkor ez természetes. „Ez az én életem története.”

Nem az egész történet. A többiben jelen van a 30 éves énekesnő csókcsatái, a keserédes dala, amivel egykori párjára, Cory Monteith-ra emlékezik és egy téma, amiről annyira nem szeret beszélni (mondanunk sem kell, nem a melegekről van szó.)

Imádtam, hogy vörös bort iszol, miközben a The Human League ’Don’t You Want Me’ című dalát énekled Darren Criss-el.
Nézd, ez egy tipikus este számomra! Azt akartuk, hogy egyszerű legyen, mintha csak együtt lógnánk. Nem akartuk, hogy megrendezettnek tűnjön. Csak egy kis dolog, amit Darren és én szórakozásból csinálunk.

Mennyi bort ittál meg új albumod, a Places elkészítése közben?
(Nevet) Semennyi bort nem ittam, megmondom őszintén. Hangilag nagy kihívás volt, szóval erről szó sem lehetett a stúdióban!

Az album sokkal intimebb, mint az első lemez. Mintha visszavettél volna és úgy hangzik, hogy rájöttél, nem kell neked pop előadónak lenned, mint ahogy azt sok ember gondolja.
Köszönöm. Lennél a sajtósom és elmondanád ezt mindenkinek? (Nevet)

Tovább olvasom…


@Bravotv.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.05.01. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

Úgy tűnik a Glee olyan, mint egy testvériség. Ha egyszer feltűntél a sorozatban, örökké összekötnek az élmények a színésztársaiddal. Ez pedig egyfajta magyarázat, hogy Lea Michele miért is maradt ennyire közeli kapcsolatban egykori kollégáival.
„Az utóbbi néhány órában beszéltem Amber Riley-val, Chord Overstreet-el és Darren Criss-el,” mesélte a The Daily Dish-nek. „Tegnap Jenna Ushkowitz-el beszéltem. Szóval, igen, ők a családom. És habár nem találkozunk olyan sokszor, ha meglátjuk egymást olyan, mintha el sem váltunk volna.”

Sőt, Lea és Darren nemrégiben a Glee rajongókat egy kis meglepetéssel lepte meg, hiszen a hónap elején élőben facebookon jelentkeztek be. „Előtte való nap nála aludtam. Ottalvós partit tartottunk, vele és a barátnőjével,” meséli. „Imádom őket. Olyan, mint a bátyám. Amikor együtt énekelünk, eszembe jut a zenei kötődés és emellett hihetetlenül tudunk együtt dolgozni. Darren és én rengeteg dalt adtunk elő a Glee-ben és ahogy mondtam, nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Szerettünk volna valamivel kedveskedni a rajongóinknak és talán, remélhetőleg, a jövőben valami nagyobb dolog is összejön.”
Ha már régi szép idők, Lea talán elfoglalt új lemezének, a Places-nek a promotálása miatt, de ez nem jelenti azt, hogy egykori főnökével, Ryan Murphy-vel nem tartják a kapcsolatot. „Imádnék újra együtt dolgozni vele. Talán a Feud vagy az American Crime Story új évadában. Imádom Ryant. Ő egy zseni és a televíziózás frontvonaljában van,” mondja. „Hálás vagyok, amiért két sorozatában is szerepelhettem és csak álmodozhatok arról, hogy esetleg újra együtt dolgozunk majd.”
És igen, elfoglaltsága miatt nem volt ideje megnézni Heather Morris előadását a Dancing with the Stars új évadában. „Nem volt még alkalmam megnézni, mert nem szoktam annyira tévézni. Inkább Netflix-et nézek, de hallottam, hogy őrületes,” mesélte az egykori Beyoncé háttértáncosról. „Talán egy kicsit csalás is, de a legjobbakat kívánom neki.”


@Dailystar: “Újra hiszek a szerelemben.”
Írta: ági | Dátum: 2017.04.30. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

A zene átsegítette Leát a nehéz időkön és a ’Hey You’ című dalát Cory Monteith-nak címezte új lemezén, a Places-en.
„Vannak futó képek és pillanatok az életemben. Amennyire csak lehet privátan élem az életem, de a dalaimon keresztül a rajongók bepillanthatnak az életembe és láthatják min megyek keresztül. Olyan helyre kellett eljutnom, ahol erős és boldog vagyok és tovább léphetek – illetve hálás lehetek és hihetek újra az életben. Vannak dalok a szerelemről, a szomorú szerelemről, a veszteségről, szakításról, de én jelenleg egy olyan helyek vagyok, ahol újra hiszek a szerelemben.”
Az album a továbblépésről szól: „Remélem, amikor az emberek meghallgatják ugyanazt az erőt érzik, amit én is. Magunk mögött kell hagyni a múltat és hinni abban, hogy a jövő gyönyörű dolgokat tartogat számunkra.”
A mély és személyes hangzás a brit énekesnőtől származik, aki ugyanígy szívén viseli a dolgokat.
„Adele az inspirációm. Mindent szeretek benne.”
A Glee 2015-ben ért véget, de Lea elmondása szerint, „Jó lenne újra összehozni valamit egy különleges évfordulóra.”

A Places április 28-án jelent meg.


An Intimate Evening with Lea Michele – London
Írta: ági | Dátum: 2017.04.23. | Hozzászólások: 0 | events, glee, louder, photos, places

Péntek este, április 21-én volt az “An Intimate Evening with Lea Michele” negyedik, egyetlen európai állomása Londonban, a Shoreditch Town Hall-ban. Az énekesnő ezúttal egy hosszabb koncertet adott, egész pontosan 3 dallal bővült a dallista és szerencsénkre az egész koncert megtekinthető youtube-on. A dallistát lentebb találhatjátok, belinkelem mellé a teljes előadást, illetve ha a dalokra kattintotok, akkor külön-külön is megtekinthetitek őket. A galériában 7 darab képet is találhattok az estről, ne hagyjátok ki.

“An Intimate Evening with Lea Michele” concert tour > Shoreditch Town Hall – London – April 21
001.jpg 003.jpg 004.jpg 006.jpg

 1. “Cannonball”
 2. “Run to You”
 3. “Love Is Alive”
 4. “Battlefield”
 5. “Sentimental Memories”
 6. “Heavy Love”
 7. “Anything’s Possible”
 8. “Glitter in the Air” (Pink cover)
 9. “Poker Face” (Lady Gaga cover)
 10. “Make You Feel My Love” (Adele cover)
 11. “Don’t Stop Believin'” (Journey cover)
 12. “The Scientist” (Coldplay cover)
 13. “Getaway Car”
 14. “My Man” (Barbra Streisand cover)
 15. “You’re Mine”

Megtekintem a teljes koncertet. Link1, Link2


On with Mario Lopez Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.20. | Hozzászólások: 0 | events, glee, interview, places

A múlthét csütörtöki Places promóciós nap utolsó interjújához érkeztünk. Lea az EXTRA Tv felvétele után Mario Lopez rádióműsorában, az On with Mario Lopez-ben járt, ahol kicsit bővebben mesélt az új lemezről és a turnéról, de emellett szóba került még új sorozata az ABC-n, illetve a Glee-s idők is.


@Access Hollywood Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.19. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

Múlthét csütörtökön, április 13-án a Places promóciós napján Lea az Access Hollywood stúdiójába is ellátogatott, hogy meséljen egy kicsit az új lemezről. Egy rendkívül jó hangulatú beszélgetést folytatott a két riporter a színésznővel, szóba került a Glee, az egykori színésztársak, a turné és edzési szokásai is. Ne hagyjátok ki!


The Thinkergirls Erryday Podcast Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.13. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

Egy héttel ezelőtt Lea a The Thinkergirls Erryday Podcast vendége volt, a színésznővel telefonos interjút készítettek. A beszélgetés során főként a Places volt a téma, de szóba került a Glee is, illetve lezárásként egy játékot játszottak, hogy mennyire is ismeri egykori karakterét, Rachelt. Az interjú a felvétel legelején van.


Meglepetésdalok Darren Criss-szel
Írta: ági | Dátum: 2017.04.12. | Hozzászólások: 0 | glee, places

Meg is érkezett a meglepetés Leától és Darren Criss-től! A két egykori Glee sztár a tegnapi napon facebookon köszönt be élőben a rajongóknak, ahol elárulták, hogy hamarosan egy kis dalcsomagra számíthatunk tőlük. A dalok meg is érkeztek, szám szerint három, az egyik a “Getaway Car”, amely Lea lemezén, az április 28-án megjelenő Places-en lesz megtalálható, a “Don’t You Want Me Baby”, amely a Glee egyetlen közös Rachel&Blaine duettje, illetve a “Lost Boys Life” című dal, amely Darren Criss és testvére, Chuck Chris szerzeménye. Csodálatos produkciók születtek, ne hagyjátok ki!


Facebook Live Darren Criss-szel
Írta: ági | Dátum: 2017.04.12. | Hozzászólások: 0 | glee, social media

Tegnap este Lea Michele és egykori Glee-s kollégája, Darren Criss élőben jelentkezett be facebookon, ahol közösen emlékeztek a régi szép időkre. A páros rengeteg rajongói kérdésre válaszolt, emellett bejelentették, hogy ma valami különleges zenés dologgal fognak jelentkezni.

– Darrennek a “Don’t Rain on My Parade”-ről Lea, Leának pedig a “Falling Slowly”-ról jut eszébe Darren.
– Ha most menne a sorozat Lea elmondása szerint Rachel biztos előadná Rachel Platten “Fight Song” című dalát, emellett a sorozat feldolgozta volna Lorde “Green Light”-ját vagy a The Weeknd “Can’t Feel My Face”-ét.
– A Hello Dolly!-t vagy a Sunset Boulevard-t szeretné megnézni a Broadway-en.
– Lea és Darren is szívesen eljátszotta volna Brittany-t a Glee-ben.
– Szívesen elénekelte volna Chris Colfer helyett Bette Midler dalát, a “Rose’s Turn”-t vagy Melissa Benoist helyett Miley Cyrus dalát, a “Wrecking Ball”-t.
– A legjobb dolog Lea szerint a Glee-ben, amikor legelőször New Yorkba mentek a második évadban.
– Mindketten úgy gondolják, hogy a “What Does The Fox Say?” című számot bárcsak ne csinálták volna meg.
– Lea azt szerette volna, ha az utolsó dal a “Bitter Sweet Symphony” a The Verve-től a Glee-ben.


Page 1 of 3112345...102030...Last »