L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » glee

An Intimate Evening with Lea Michele – London
Írta: ági | Dátum: 2017.04.23. | Hozzászólások: 0 | events, glee, louder, photos, places

Péntek este, április 21-én volt az “An Intimate Evening with Lea Michele” negyedik, egyetlen európai állomása Londonban, a Shoreditch Town Hall-ban. Az énekesnő ezúttal egy hosszabb koncertet adott, egész pontosan 3 dallal bővült a dallista és szerencsénkre az egész koncert megtekinthető youtube-on. A dallistát lentebb találhatjátok, belinkelem mellé a teljes előadást, illetve ha a dalokra kattintotok, akkor külön-külön is megtekinthetitek őket. A galériában 7 darab képet is találhattok az estről, ne hagyjátok ki.

“An Intimate Evening with Lea Michele” concert tour > Shoreditch Town Hall – London – April 21
001.jpg 003.jpg 004.jpg 006.jpg

 1. “Cannonball”
 2. “Run to You”
 3. “Love Is Alive”
 4. “Battlefield”
 5. “Sentimental Memories”
 6. “Heavy Love”
 7. “Anything’s Possible”
 8. “Glitter in the Air” (Pink cover)
 9. “Poker Face” (Lady Gaga cover)
 10. “Make You Feel My Love” (Adele cover)
 11. “Don’t Stop Believin'” (Journey cover)
 12. “The Scientist” (Coldplay cover)
 13. “Getaway Car”
 14. “My Man” (Barbra Streisand cover)
 15. “You’re Mine”

Megtekintem a teljes koncertet. Link1, Link2


On with Mario Lopez Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.20. | Hozzászólások: 0 | events, glee, interview, places

A múlthét csütörtöki Places promóciós nap utolsó interjújához érkeztünk. Lea az EXTRA Tv felvétele után Mario Lopez rádióműsorában, az On with Mario Lopez-ben járt, ahol kicsit bővebben mesélt az új lemezről és a turnéról, de emellett szóba került még új sorozata az ABC-n, illetve a Glee-s idők is.


@Access Hollywood Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.19. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

Múlthét csütörtökön, április 13-án a Places promóciós napján Lea az Access Hollywood stúdiójába is ellátogatott, hogy meséljen egy kicsit az új lemezről. Egy rendkívül jó hangulatú beszélgetést folytatott a két riporter a színésznővel, szóba került a Glee, az egykori színésztársak, a turné és edzési szokásai is. Ne hagyjátok ki!


The Thinkergirls Erryday Podcast Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.13. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

Egy héttel ezelőtt Lea a The Thinkergirls Erryday Podcast vendége volt, a színésznővel telefonos interjút készítettek. A beszélgetés során főként a Places volt a téma, de szóba került a Glee is, illetve lezárásként egy játékot játszottak, hogy mennyire is ismeri egykori karakterét, Rachelt. Az interjú a felvétel legelején van.


Meglepetésdalok Darren Criss-szel
Írta: ági | Dátum: 2017.04.12. | Hozzászólások: 0 | glee, places

Meg is érkezett a meglepetés Leától és Darren Criss-től! A két egykori Glee sztár a tegnapi napon facebookon köszönt be élőben a rajongóknak, ahol elárulták, hogy hamarosan egy kis dalcsomagra számíthatunk tőlük. A dalok meg is érkeztek, szám szerint három, az egyik a “Getaway Car”, amely Lea lemezén, az április 28-án megjelenő Places-en lesz megtalálható, a “Don’t You Want Me Baby”, amely a Glee egyetlen közös Rachel&Blaine duettje, illetve a “Lost Boys Life” című dal, amely Darren Criss és testvére, Chuck Chris szerzeménye. Csodálatos produkciók születtek, ne hagyjátok ki!


Facebook Live Darren Criss-szel
Írta: ági | Dátum: 2017.04.12. | Hozzászólások: 0 | glee, social media

Tegnap este Lea Michele és egykori Glee-s kollégája, Darren Criss élőben jelentkezett be facebookon, ahol közösen emlékeztek a régi szép időkre. A páros rengeteg rajongói kérdésre válaszolt, emellett bejelentették, hogy ma valami különleges zenés dologgal fognak jelentkezni.

– Darrennek a “Don’t Rain on My Parade”-ről Lea, Leának pedig a “Falling Slowly”-ról jut eszébe Darren.
– Ha most menne a sorozat Lea elmondása szerint Rachel biztos előadná Rachel Platten “Fight Song” című dalát, emellett a sorozat feldolgozta volna Lorde “Green Light”-ját vagy a The Weeknd “Can’t Feel My Face”-ét.
– A Hello Dolly!-t vagy a Sunset Boulevard-t szeretné megnézni a Broadway-en.
– Lea és Darren is szívesen eljátszotta volna Brittany-t a Glee-ben.
– Szívesen elénekelte volna Chris Colfer helyett Bette Midler dalát, a “Rose’s Turn”-t vagy Melissa Benoist helyett Miley Cyrus dalát, a “Wrecking Ball”-t.
– A legjobb dolog Lea szerint a Glee-ben, amikor legelőször New Yorkba mentek a második évadban.
– Mindketten úgy gondolják, hogy a “What Does The Fox Say?” című számot bárcsak ne csinálták volna meg.
– Lea azt szerette volna, ha az utolsó dal a “Bitter Sweet Symphony” a The Verve-től a Glee-ben.


@Entertainment Weekly Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.07. | Hozzászólások: 0 | dimension 404, glee, interview, louder, places, untitled city mayor project

Hallottad Lea Michele-t énekelni! Hallottad sikítani! Most pedig láthatod, ahogy a kozmikus időn és teren át utazik, mondhatni!
Michele a Hulu-n futó Dimension 404 premierepizódjának meglepetéssztárja, az új science-fiction vígjáték antológia sorozatnak, amely kedden debütált az internetes csatornán. A sorozat, amelyben felfedezhetők a Fekete tükör és az Alkonyzóna ironikus célzásai, Michele-t és Robert Buckley-t vonultatja fel az első részben, ahol köszönhetően egy randizós applikációnak a páros egymásra talál.
Igen, a Dimension 404 a színésznő első munkája a sci-fi műfajában, de Michele szerint a fantasy talán a legvalóságosabb karaktert hozta el számára, miután éveket töltött el a Glee-ben és a Scream Queens-ben.
A 30 éves színésznőt hamarosan egy újabb szerepben láthatjuk majd, az ABC új pilotjában, amely a Hamilton sztárja, Daveed Diggs nevéhez fűződik, emellett második stúdió albuma, a Places (április 28-án jelenik meg) is heteken belül megjelenik, ez pedig az eddig legnagyobb szenvedéllyel elkészült munkája. Tekintve Michele Hulu kísérletezését a Dimension 404-ben, a közelgő projektek dimenziókat változtathatnak meg a rajongók számára.

EW: Szóval, hogy kerültél bele ebbe a sci-fi antológia sorozatba?
LEA MICHELE:
 Amikor megkaptam a forgatókönyvet, nagyon izgatott voltam. Szerintem a D404 egy remek ötlet, ami a Fekete tükör nyomdokaiba léphet. Az, hogy különálló részekből áll össze egy sorozat egy olyan dolog, ami hamarosan még jobban el fog terjedni, hiszen eközben egy témából áll össze az egész. Szóval, tetszett az ötlet, hogy egy olyan projekt része legyek, ahol minden epizód mondhatni egy mini-film. Még nem szerepeltem sci-fiben, különösen sci-fi vígjátékban, szóval az elgondolás nagyon tetszett. De leginkább a karakterem. Nagyon édes, sebezhető, földhöz ragadt és miután rengeteget dolgoztam ebben a színes világban, értelmet nyert az egész… Az óriás produkciók világából jövök, szóval jó érzés volt egy kicsit visszafogott projektben részt venni. Egyszerűnek akartuk és ez olyan dolog, amit nem tapasztaltam meg az elmúlt néhány évben.

Hogyan jellemeznéd a kapcsolatodat a sci-fi-vel általánosságban?
Nem én vagyok a legnagyobb sci-fi rajongó. A nyolcadik utas: a Halál volt az egyik legelső film, amit láttam, de ez már inkább horrorfilmnek mondható. Imádom a horrort. Ez a műfaj az abszolút kedvencem. De persze szeretem a jó sci-fi horrorokat is. Néztem a Fekete tükröt és kiborított és vicces, mert vasárnap éjszaka simán megnézem Az ördögűzőt, de a Fekete tükör miatt még mindig rémálmaim vannak.

Tovább olvasom…


Portalpopline.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.06. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, louder, places, untitled city mayor project

Három évvel első lemezének megjelenése után, az énekes-színésznő Lea Michele új albumának, a ’Places’-nek a kiadása előtt áll. Április 28-án fog a boltok polcaira kerülni a 11 dalos lemez, amely a 30 éves színésznőt szimbolizálja, aki közel két évig dolgozott az anyagon, hogy annyira reprezentálja önmagát, amennyire csak lehetséges. A POPline-nak adott telefonos interjút, egyenesen az Egyesült Államokból.

Az első albuma, a ’Louder’ televíziós munkálatai közben készült el. A Glee főarca volt, a sorozatnak, amelynek 207 dala fordult meg a Billboard Hot 100 listán hat év alatt. A Places ismét közbeszólt tévés forgatásaiba, de megígérte: a ’Places’ élvez most prioritást, annyira, hogy májusban turnéra is indul az Államokban. Emellett pedig próbál megoldást találni arra, hogy már országokba is eljusson, többek között Brazíliába.

Helló, Lea! Amikor bejelentettük twitteren, hogy interjút fogunk veled készíteni, rengeteg rajongói kérdést kaptunk. A legtöbbet fel is tesszük, rendben?
Oké! Rajta.

Még nem jártál Brazíliában, a Glee-vel sem, sem pedig, mint szóló énekes. Van esély arra, hogy ellátogatsz az új albumoddal ide?
Természetesen! Keményen próbálkozunk! Nagyon nehéz az egész zenekart, a csapatot elvinni odáig, de ez a listám tetején. Az összes brazil rajongóm rendkívül támogató volt, szóval keményen dolgozom az ügyön, hogy személyesen megköszönjem, amiért ilyen csodálatosak hozzám.

Az egyik kérdés az volt, hogy egyáltalán tudod-e, hogy ők, a brazil rajongók léteznek.
(Nevet) Természetesen! Persze! Istenem! Annyira szeretem őket!

Tovább olvasom…


Brides.com – Becca Tobin és Zach Martin esküvője
Írta: ági | Dátum: 2017.04.06. | Hozzászólások: 0 | glee, magazine, news, photos

4 hónappal ezelőtt, december 3-án mondta ki a boldogító igent a Glee egykori sztárja, Becca Tobin és férje, Zach Martin. A brides.com exkluzív beszámolót írt a csodálatos, havas, Jackson Hole-i menyegzőről, amelyen természetesen az egykori kollégák, Lea Michele, Jenna Ushkowitz, Jane Lynch és Kevin McHale is részt vettek. A magazin az április-májusi számában foglalkozott az esküvővel, amelynek a Leával foglalkozó részeit megtekinthetitek a galériában, emellett pedig több fotót is leközölt a brides.com oldala, kedvencünkről kettőt, a képtárban ezek is elérhetőek.

Brides Magazine – April/May 2017
001.png 002.png 003.png 

Becca Tobin & Zach Martin’s wedding – December 3, 2016
001.jpg 002.jpg  


Az RTÉ2fm rádióműsorban
Írta: ági | Dátum: 2017.04.06. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

Egy héttel ezelőtt Lea Michele a dublini RTÉ2fm rádió egyik vendége volt – a színésznővel telefonon keresztül készítettek interjút. A 10 perces beszélgetés során szóba került az új lemez, a májusban induló turné, illetve egy játékot is játszott a műsorvezetővel.

RTÉ2fm rádióinterjú


Page 1 of 3112345...102030...Last »