L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » dimension 404

Dimension 404 – 1×01 “Matchmaker” epizódismertető
Írta: ági | Dátum: 2017.03.30. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Jövőhét kedden debütál a Dimension 404 (magyar címén A 404-es dimenzió) a hulu.com-on, az első rész ismertetője, amiben Lea játszik pedig már napvilágot is látott. Ti mennyire várjátok már a sorozatot?

Dimension 404/A 404-es dimenzió

1×01 – Matchmaker
adásba kerülés: 2017. április 4.

Amikor Adam (Robert Buckley), a magányos zenei blogger találkozik tökéletes párjával egy randizós alkalmazáson, úgy tűnik, mintha egy álom vált volna valóra. De abban a pillanatban, amikor kimondja a ‘Szeretlek’-et, az élete félelmetes fordulatot vesz – és Adam felfedez egy sokkoló igazságot, ami megkérdőjelez mindent, amit eddig az életről és a szerelemről gondolt.


Dimension 404 premier Magyarországon
Írta: ági | Dátum: 2017.03.29. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Elég jó hírrel szolgálhatok nektek, hiszen nem elég, hogy jövőhét kedden, április 4-én indul el Lea új sorozata a Dimension 404, amiben vendégszerepet kapott, már másnap debütál is Magyarországon. A sorozat A 404-es dimenzió címet kapta és a HBO Go-n lesz a premierje április 5-én, egy hét múlva, az amerikai premier után egy nappal. Az HBO oldalán már megkapta a hivatalos oldalát a sorozat, a részletek hamarosan meg fognak jelenni, így az is kiderül, hogy felirattal vagy szinkronosan lesz elérhető – ám én a feliratos verzióra tippelek inkább. Remélem ti is örültök a hírnek, ha több információ napvilágot lát, természetesen értesítelek titeket róla!

A 404-es dimenzió – HBO GO – Április 5. – 1×01 “Matchmaker”

Egy hihetetlen utazás a sci-fi műfajában. A sorozatot az internet 404-es hibakódja inspirálta, és az éjszakákon átívelő böngészés különös oldalát mutatja be olyan történeteken keresztül, melyeket a valós világban nem tudnánk értelmezni.
A sorozat hihetetlen utazás a sci-fi műfajában. A szériát az internet 404-es hibakódja inspirálta, és az éjszakákon átívelő böngészés különös oldalát mutatja be olyan történetekkel, melyeket a valós világban nem tudnánk értelmezni. Íme néhány közülük: Mi van, ha egy rajzfilm rejti az időutazás titkát? Mi van, ha az energiaitalok okozták az apokalipszist? Mi van, ha az NSA legjobb elemzője egy mindentudó, Bob névre hallgató hústorony? A sorozatban az akciótól a horrorkomédiáig mindent megtalálsz.


Dimension 404 – Az első előzetes
Írta: ági | Dátum: 2017.03.29. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Jövőhét kedden, április 4-én debütál a tavaly nyáron forgatott Dimension 404 című sorozat a Hulu.com-on, amelynek első részében, a ‘Matchmaker’-ben Lea Michele és egykori párja, Robert Buckley is feltűnik. Most megérkezett az első előzetes a 6 részes minisorozathoz, nézzétek meg!


Április 4-én érkezik a Dimension 404
Írta: ági | Dátum: 2017.03.17. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Bizonyára emlékeztek még a tavaly nyáron forgatott Dimension 404-re, amely egy hatrészes sci-fi dráma antológia sorozatnak készült és Lea illetve, akkori párja, Robert Buckley is szerepet kapott egy epizódjában. A tegnapi napon bejelentették a sorozat premierjét, a Dimension 404 2017. április 4-én fog debütálni a Hulu.com-on. A korábbi hírekkel ellentétben Lea nem az ötödik, hanem az első epizódban fog szerepelni, így már körülbelül 2 hét múlva láthatjuk is kedvencünk szereplését a ‘Matchmaker’ című részben.

Az antológia sorozat címe az internet világából jól ismert 404-es hibakódból származik, a történetet pedig az internet furcsa világa ihlette és olyan sztorik, amelyeket nem tudunk megmagyarázni az általunk ismert világban. Michele karaktere Amanda lesz, egy szellemes, ambiciózus, A-listás lány meleg szívvel, aki a Matchmaker szolgáltatáshoz fordul, hogy újra randizni kezdjen egy csúnya szakítás után. Az epizódok egy órásak lesznek és mindegyik egy külön történetet mesél majd el.


Lea és Rob a ‘Dimension 404’ forgatásán
Írta: ági | Dátum: 2016.06.15. | Hozzászólások: 0 | candids, dimension 404, photos

A héten elkezdődtek a ‘Dimension 404’ forgatásai Lea Michele számára is, ami azért nagyon fontos, mert néhány héten belül már a Scream Queens második évadának munkálataival lesz elfoglalva a színésznő. A tegnapi napon Lea és Robert Buckley közös jeleneteket rögzítettek Los Angelesben, a való életben is egy párt alkotó két színészt pedig a forgatás szünetében kapták lencsevégre ölelkezve, kézenfogva. A sorozat egyébként elvileg 2017-ben fog a tévék képernyőjére kerülni. A galériában 22 darab képet találhattok.

On the set of ‘Dimension 404’ with Robert Buckley – Los Angeles – June 14
001.jpg 004.jpg 013.jpg 021.jpg