L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » dimension 404

@Entertainment Weekly Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.07. | Hozzászólások: 0 | dimension 404, glee, interview, louder, places, untitled city mayor project

Hallottad Lea Michele-t énekelni! Hallottad sikítani! Most pedig láthatod, ahogy a kozmikus időn és teren át utazik, mondhatni!
Michele a Hulu-n futó Dimension 404 premierepizódjának meglepetéssztárja, az új science-fiction vígjáték antológia sorozatnak, amely kedden debütált az internetes csatornán. A sorozat, amelyben felfedezhetők a Fekete tükör és az Alkonyzóna ironikus célzásai, Michele-t és Robert Buckley-t vonultatja fel az első részben, ahol köszönhetően egy randizós applikációnak a páros egymásra talál.
Igen, a Dimension 404 a színésznő első munkája a sci-fi műfajában, de Michele szerint a fantasy talán a legvalóságosabb karaktert hozta el számára, miután éveket töltött el a Glee-ben és a Scream Queens-ben.
A 30 éves színésznőt hamarosan egy újabb szerepben láthatjuk majd, az ABC új pilotjában, amely a Hamilton sztárja, Daveed Diggs nevéhez fűződik, emellett második stúdió albuma, a Places (április 28-án jelenik meg) is heteken belül megjelenik, ez pedig az eddig legnagyobb szenvedéllyel elkészült munkája. Tekintve Michele Hulu kísérletezését a Dimension 404-ben, a közelgő projektek dimenziókat változtathatnak meg a rajongók számára.

EW: Szóval, hogy kerültél bele ebbe a sci-fi antológia sorozatba?
LEA MICHELE:
 Amikor megkaptam a forgatókönyvet, nagyon izgatott voltam. Szerintem a D404 egy remek ötlet, ami a Fekete tükör nyomdokaiba léphet. Az, hogy különálló részekből áll össze egy sorozat egy olyan dolog, ami hamarosan még jobban el fog terjedni, hiszen eközben egy témából áll össze az egész. Szóval, tetszett az ötlet, hogy egy olyan projekt része legyek, ahol minden epizód mondhatni egy mini-film. Még nem szerepeltem sci-fiben, különösen sci-fi vígjátékban, szóval az elgondolás nagyon tetszett. De leginkább a karakterem. Nagyon édes, sebezhető, földhöz ragadt és miután rengeteget dolgoztam ebben a színes világban, értelmet nyert az egész… Az óriás produkciók világából jövök, szóval jó érzés volt egy kicsit visszafogott projektben részt venni. Egyszerűnek akartuk és ez olyan dolog, amit nem tapasztaltam meg az elmúlt néhány évben.

Hogyan jellemeznéd a kapcsolatodat a sci-fi-vel általánosságban?
Nem én vagyok a legnagyobb sci-fi rajongó. A nyolcadik utas: a Halál volt az egyik legelső film, amit láttam, de ez már inkább horrorfilmnek mondható. Imádom a horrort. Ez a műfaj az abszolút kedvencem. De persze szeretem a jó sci-fi horrorokat is. Néztem a Fekete tükröt és kiborított és vicces, mert vasárnap éjszaka simán megnézem Az ördögűzőt, de a Fekete tükör miatt még mindig rémálmaim vannak.

Tovább olvasom…


Dimension 404 – 1×01 – “Matchmaker” kivágott képek
Írta: ági | Dátum: 2017.04.06. | Hozzászólások: 0 | dimension 404, photos

Felkerültek a galériába a kedden megjelent Dimension 404 első részének, a “Matchmaker”-nek a kivágott képei. Leának szerencsére szép számmal voltak jelenetei, így összesen 496 darab fotó töltődött fel a képtárunkba. Nektek mi volt a véleményetek az epizódról?

1×01 – Matchmaker – Screen captures
101bscap0176.jpg 101bscap0230.jpg 101bscap0378.jpg 101bscap0465.jpg


Dimension 404 – Új epizód és kulisszák mögötti képek
Írta: ági | Dátum: 2017.04.06. | Hozzászólások: 0 | dimension 404, photos

Kedden debütált a Dimension 404, amelynek első részében Lea és egykori párja, Robert Buckley a főszereplő. Most új hivatalos epizód és kulisszák mögötti képek jelentek meg a részhez, a délután folyamán a kivágott képek is elérhetővé válnak a galériában.

Dimension 404 > 1×01 – Matchmaker – Episode stills
002.jpg 004.jpg 005.jpg 006.jpg

Dimension 404 > 1×01 – Matchmaker – Behind The Scenes
001.jpg 002.jpg  


Dimension 404 – 1×01 – “Matchmaker” hivatalos kép
Írta: ági | Dátum: 2017.04.04. | Hozzászólások: 0 | dimension 404, photos

Napvilágot látott az első hivatalos kép a ma megjelent Dimension 404 első, “Matchmaker” című epizódjához. A képen Amanda karakterét láthatjuk, reméljük hamarosan még több képet fogunk kapni.

Dimension 404 > 1×01 – Matchmaker – Episode stills
001.jpg   


Dimension 404 – 1×01 – “Matchmaker” letöltési link
Írta: ági | Dátum: 2017.04.04. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Április 4-e van, ami azt jelenti, hogy ma hivatalosan is megjelent a Dimension 404 a hulu.com oldalán. Nagy meglepetésünkre azonban valószínűleg az egész évad elérhetővé vált – pontosan nem tudni, de az első 3 epizód már biztosan tölthető a torrent oldalakon. Mivel minket csak az első epizód, a “Matchmaker” érint, így ennek az elérhetőségeit hoztam el nektek, egyelőre csak torrent link van, de remélhetőleg hamarosan direkt letöltést is találok majd. Felirat még nincs, de azt is linkelni fogom, amint lesz és ne feledjétek, holnap magyar premier, így ha esetleg rendelkeztek ncore tagsággal, akkor holnap már tölthetitek is magyar felirattal.

Dimension 404 – 1×01 – Matchmaker – torrent
Dimension 404 – 1×01 – Matchmaker – direkt link
Dimension 404 – 1×01 – Matchmaker – angol felirat
Dimension 404 – 1×01 – Matchmaker – magyar felirat


Dimension 404 – 1×01 “Matchmaker” epizódismertető
Írta: ági | Dátum: 2017.03.30. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Jövőhét kedden debütál a Dimension 404 (magyar címén A 404-es dimenzió) a hulu.com-on, az első rész ismertetője, amiben Lea játszik pedig már napvilágot is látott. Ti mennyire várjátok már a sorozatot?

Dimension 404/A 404-es dimenzió

1×01 – Matchmaker
adásba kerülés: 2017. április 4.

Amikor Adam (Robert Buckley), a magányos zenei blogger találkozik tökéletes párjával egy randizós alkalmazáson, úgy tűnik, mintha egy álom vált volna valóra. De abban a pillanatban, amikor kimondja a ‘Szeretlek’-et, az élete félelmetes fordulatot vesz – és Adam felfedez egy sokkoló igazságot, ami megkérdőjelez mindent, amit eddig az életről és a szerelemről gondolt.


Dimension 404 premier Magyarországon
Írta: ági | Dátum: 2017.03.29. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Elég jó hírrel szolgálhatok nektek, hiszen nem elég, hogy jövőhét kedden, április 4-én indul el Lea új sorozata a Dimension 404, amiben vendégszerepet kapott, már másnap debütál is Magyarországon. A sorozat A 404-es dimenzió címet kapta és a HBO Go-n lesz a premierje április 5-én, egy hét múlva, az amerikai premier után egy nappal. Az HBO oldalán már megkapta a hivatalos oldalát a sorozat, a részletek hamarosan meg fognak jelenni, így az is kiderül, hogy felirattal vagy szinkronosan lesz elérhető – ám én a feliratos verzióra tippelek inkább. Remélem ti is örültök a hírnek, ha több információ napvilágot lát, természetesen értesítelek titeket róla!

A 404-es dimenzió – HBO GO – Április 5. – 1×01 “Matchmaker”

Egy hihetetlen utazás a sci-fi műfajában. A sorozatot az internet 404-es hibakódja inspirálta, és az éjszakákon átívelő böngészés különös oldalát mutatja be olyan történeteken keresztül, melyeket a valós világban nem tudnánk értelmezni.
A sorozat hihetetlen utazás a sci-fi műfajában. A szériát az internet 404-es hibakódja inspirálta, és az éjszakákon átívelő böngészés különös oldalát mutatja be olyan történetekkel, melyeket a valós világban nem tudnánk értelmezni. Íme néhány közülük: Mi van, ha egy rajzfilm rejti az időutazás titkát? Mi van, ha az energiaitalok okozták az apokalipszist? Mi van, ha az NSA legjobb elemzője egy mindentudó, Bob névre hallgató hústorony? A sorozatban az akciótól a horrorkomédiáig mindent megtalálsz.


Dimension 404 – Az első előzetes
Írta: ági | Dátum: 2017.03.29. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Jövőhét kedden, április 4-én debütál a tavaly nyáron forgatott Dimension 404 című sorozat a Hulu.com-on, amelynek első részében, a ‘Matchmaker’-ben Lea Michele és egykori párja, Robert Buckley is feltűnik. Most megérkezett az első előzetes a 6 részes minisorozathoz, nézzétek meg!


Április 4-én érkezik a Dimension 404
Írta: ági | Dátum: 2017.03.17. | Hozzászólások: 0 | dimension 404

Bizonyára emlékeztek még a tavaly nyáron forgatott Dimension 404-re, amely egy hatrészes sci-fi dráma antológia sorozatnak készült és Lea illetve, akkori párja, Robert Buckley is szerepet kapott egy epizódjában. A tegnapi napon bejelentették a sorozat premierjét, a Dimension 404 2017. április 4-én fog debütálni a Hulu.com-on. A korábbi hírekkel ellentétben Lea nem az ötödik, hanem az első epizódban fog szerepelni, így már körülbelül 2 hét múlva láthatjuk is kedvencünk szereplését a ‘Matchmaker’ című részben.

Az antológia sorozat címe az internet világából jól ismert 404-es hibakódból származik, a történetet pedig az internet furcsa világa ihlette és olyan sztorik, amelyeket nem tudunk megmagyarázni az általunk ismert világban. Michele karaktere Amanda lesz, egy szellemes, ambiciózus, A-listás lány meleg szívvel, aki a Matchmaker szolgáltatáshoz fordul, hogy újra randizni kezdjen egy csúnya szakítás után. Az epizódok egy órásak lesznek és mindegyik egy külön történetet mesél majd el.


Lea és Rob a ‘Dimension 404’ forgatásán
Írta: ági | Dátum: 2016.06.15. | Hozzászólások: 0 | candids, dimension 404, photos

A héten elkezdődtek a ‘Dimension 404’ forgatásai Lea Michele számára is, ami azért nagyon fontos, mert néhány héten belül már a Scream Queens második évadának munkálataival lesz elfoglalva a színésznő. A tegnapi napon Lea és Robert Buckley közös jeleneteket rögzítettek Los Angelesben, a való életben is egy párt alkotó két színészt pedig a forgatás szünetében kapták lencsevégre ölelkezve, kézenfogva. A sorozat egyébként elvileg 2017-ben fog a tévék képernyőjére kerülni. A galériában 22 darab képet találhattok.

On the set of ‘Dimension 404’ with Robert Buckley – Los Angeles – June 14
001.jpg 004.jpg 013.jpg 021.jpg