L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » places

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Írta: ági | Dátum: 2017.10.10. | Hozzászólások: 0 | events, glee, interview, photos, places, the mayor

Tegnap este Lea a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon késő esti beszélgetős műsor vendége volt. A színésznő a The Mayor promotálása kapcsán érkezett Jimmy Fallonhoz, ám emellett szó esett a vasárnapi Elsie Fest-ről, Barbra Streisandról és elmesélte, hogy hogyan is történt a híres eset, amikor is a Fehér Házból wc papírt lopott. A galériában 4 darab képet találhattok a műsorból, lentebb pedig megnézhetitek az interjút is.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon – October 9

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.png


Eric Ray Davidson – Bedroom Series és Places Merch
Írta: ági | Dátum: 2017.08.17. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots, places

Június elején jelent meg két fotósorozat Leáról, amelyek egyidőben készültek Eric Ray Davidson jóvoltából. Az egyik a már jól ismert ‘Bedroom Series’, amely végre sorozat formájában is megjelent, illetve a másik a Places Merch, amely a lemez promotálása miatt készült.

Set#149 – Eric Ray Davidson – Bedroom series
001.jpg 002.jpg 003.jpg 

Set#150 – Eric Ray Davidson – Places merch
001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg


An Intimate Evening with Lea Michele: San Francisco
Írta: ági | Dátum: 2017.05.11. | Hozzászólások: 0 | photos, places

Tegnap este sor került az An Intimate Evening with Lea Michele turné utolsó állomására San Francisco-ban a Palace Of Fine Arts Theater-ben. A koncertről kaptunk felvételeket, illetve jó néhány remek minőségű képet is. A turné befejeződött, de remélhetőleg hamarosan újabb időpontokat is kapunk még.

Palace of Fine Arts – San Francisco – May 10
002.jpg 004.jpg 008.jpg 034.jpg

Meet&Greet > Palace of Fine Arts – San Francisco – May 10
001.jpg 002.jpg 003.jpg 005.jpg

 1. Cannonball
 2. Run to You
 3. Love is Alive
 4. Battlefield
 5. Sentimental Memories
 6. Heavy Love
 7. Anything’s Possible
 8. Glitter in the Air
 9. Poker Face + Make You Feel My Love
 10. The Scientist + Don’t Stop Believin’
 11. My Man
 12. You’re Mine


An Intimate Evening with Lea Michele: Seattle
Írta: ági | Dátum: 2017.05.09. | Hozzászólások: 0 | photos, places

Tegnap este Lea Michele ismét színpadra állt, ezúttal a Moore Theatre-ban, Seattle-ben. A galériában megtekinthetitek a képeket a koncertről, illetve a meet&greet-ről. A turné utolsó állomása holnap lesz San Francisco-ban.

Moore Theatre – Seattle – May 8
009.jpg 010.jpg 011.jpg 022.jpg

Meet&Greet > Moore Theatre – Seattle – May 8
001.jpg 003.jpg 007.jpg 008.jpg


An Intimate Evening with Lea Michele: Toronto
Írta: ági | Dátum: 2017.05.08. | Hozzászólások: 0 | photos, places

Május 6-án lezajlott az “An Intimate Evening with Lea Michele” legújabb állomása Massey Hallban, Torontóban, Kanadában. Sajnos ismét nem kaptunk jó minőségű koncertfelvételeket, de természetesen a galériába felkerültek a képek a koncertről, illetve a meet&greet-ről. A turné ma este folytatódik Seattle-ben.

Massey Hall – Toronto – May 6
001.jpg 010.jpg 016.jpg 023.jpg

Meet&Greet > Massey Hall – Toronto – May 6
001.jpg 003.jpg 009.jpg 013.jpg


An Intimate Evening with Lea Michele: Ledyard
Írta: ági | Dátum: 2017.05.05. | Hozzászólások: 0 | photos, places

Tegnap este Lea Michele újra színpadra állt az ‘An Intimate Evening with Lea Michele’ turné keretein belül, ezúttal Ledyard-ban, a Fox Theater-ban. Különleges vendég nem volt, a dallista maradt, viszont sajnos ismét nem kaptunk felvételeket. A galériában megtalálhatjátok a képeket a koncertről és a meet&greet-ről. A turné holnap folytatódik Torontóban.

Fox Theater – Ledyard – May 4
002.jpg 007.jpg 009.jpg 014.jpg

Meet&Greet > Fox Theater – Ledyard – May 4
001.jpg 004.jpg 006.jpg 007.jpg


An Intimate Evening with Lea Michele: Boston
Írta: ági | Dátum: 2017.05.05. | Hozzászólások: 0 | photos, places

Tegnapelőtt, május 3-án sor került az ‘An Intimate Evening with Lea Michele’ turné második állomására, Bostonban, a Shubert Theatre-ben. A dallista ugyanaz volt, mint korábban Londonban, a galériában pedig megtalálhatjátok a képeket a koncertről és a meet&greet-ről is.

Shubert Theatre – Boston – May 3
001.jpg 002.jpg 005.jpg 008.jpg

Meet&Greet > Shubert Theatre – Boston – May 3
002.jpg 004.jpg 007.jpg 009.jpg


An Intimate Evening with Lea Michele: Philadelphia
Írta: ági | Dátum: 2017.05.02. | Hozzászólások: 0 | events, photos, places

Tegnap este folytatódott az “An Intimate Evening with Lea Michele” turné, ezúttal Philadelphiában. Az estről sajnos alig derült ki információ, a dallistáról konkrétan semmit nem tudunk. A korábban már beharangozott meglepetésvendég nem volt más, mint Jonathan Groff, akivel Lea Adele nagy slágerét a “Rolling in the Deep”-et adta elő – ez a Glee-ben is az ő előadásukban csendült fel még a második évadban. A galériában megtekinthettek néhány képet a koncertről és a meet&greet-ről, illetve Jonathan és Lea előadását is elérhetitek youtube-on. A turné holnap folytatódik Bostonban.

Merriam Theater – Philadelphia – May 1
001.jpg 003.jpg 005.jpg 006.jpg

Meet&Greet > Merriam Theater – Philadelphia – May 1

001.jpg 003.jpg 010.jpg 011.jpg


@Pridesource.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.05.01. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places, untitled city mayor project

Lea Michele pontosan tudja merre tart az élete. „Meleg emberekkel leszek egy ágyban örökké egyedül, mint Cher,” meséli, „és ez teljesen rendben is van így.” Ha Lea Michele vagy, aki az egykori Broadway királynőből tv sztárrá vált, először a Glee-ben, majd pedig a Scream Queens-ben megmutatva tehetségét, akkor ez természetes. „Ez az én életem története.”

Nem az egész történet. A többiben jelen van a 30 éves énekesnő csókcsatái, a keserédes dala, amivel egykori párjára, Cory Monteith-ra emlékezik és egy téma, amiről annyira nem szeret beszélni (mondanunk sem kell, nem a melegekről van szó.)

Imádtam, hogy vörös bort iszol, miközben a The Human League ’Don’t You Want Me’ című dalát énekled Darren Criss-el.
Nézd, ez egy tipikus este számomra! Azt akartuk, hogy egyszerű legyen, mintha csak együtt lógnánk. Nem akartuk, hogy megrendezettnek tűnjön. Csak egy kis dolog, amit Darren és én szórakozásból csinálunk.

Mennyi bort ittál meg új albumod, a Places elkészítése közben?
(Nevet) Semennyi bort nem ittam, megmondom őszintén. Hangilag nagy kihívás volt, szóval erről szó sem lehetett a stúdióban!

Az album sokkal intimebb, mint az első lemez. Mintha visszavettél volna és úgy hangzik, hogy rájöttél, nem kell neked pop előadónak lenned, mint ahogy azt sok ember gondolja.
Köszönöm. Lennél a sajtósom és elmondanád ezt mindenkinek? (Nevet)

Tovább olvasom…


@Bravotv.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.05.01. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

Úgy tűnik a Glee olyan, mint egy testvériség. Ha egyszer feltűntél a sorozatban, örökké összekötnek az élmények a színésztársaiddal. Ez pedig egyfajta magyarázat, hogy Lea Michele miért is maradt ennyire közeli kapcsolatban egykori kollégáival.
„Az utóbbi néhány órában beszéltem Amber Riley-val, Chord Overstreet-el és Darren Criss-el,” mesélte a The Daily Dish-nek. „Tegnap Jenna Ushkowitz-el beszéltem. Szóval, igen, ők a családom. És habár nem találkozunk olyan sokszor, ha meglátjuk egymást olyan, mintha el sem váltunk volna.”

Sőt, Lea és Darren nemrégiben a Glee rajongókat egy kis meglepetéssel lepte meg, hiszen a hónap elején élőben facebookon jelentkeztek be. „Előtte való nap nála aludtam. Ottalvós partit tartottunk, vele és a barátnőjével,” meséli. „Imádom őket. Olyan, mint a bátyám. Amikor együtt énekelünk, eszembe jut a zenei kötődés és emellett hihetetlenül tudunk együtt dolgozni. Darren és én rengeteg dalt adtunk elő a Glee-ben és ahogy mondtam, nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Szerettünk volna valamivel kedveskedni a rajongóinknak és talán, remélhetőleg, a jövőben valami nagyobb dolog is összejön.”
Ha már régi szép idők, Lea talán elfoglalt új lemezének, a Places-nek a promotálása miatt, de ez nem jelenti azt, hogy egykori főnökével, Ryan Murphy-vel nem tartják a kapcsolatot. „Imádnék újra együtt dolgozni vele. Talán a Feud vagy az American Crime Story új évadában. Imádom Ryant. Ő egy zseni és a televíziózás frontvonaljában van,” mondja. „Hálás vagyok, amiért két sorozatában is szerepelhettem és csak álmodozhatok arról, hogy esetleg újra együtt dolgozunk majd.”
És igen, elfoglaltsága miatt nem volt ideje megnézni Heather Morris előadását a Dancing with the Stars új évadában. „Nem volt még alkalmam megnézni, mert nem szoktam annyira tévézni. Inkább Netflix-et nézek, de hallottam, hogy őrületes,” mesélte az egykori Beyoncé háttértáncosról. „Talán egy kicsit csalás is, de a legjobbakat kívánom neki.”


Page 1 of 912345...Last »