L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » places

Új dal – Megjelent a ‘Run to You’
Írta: ági | Dátum: 2017.03.30. | Hozzászólások: 0 | places

Lea Michele ismét új dallal jelentkezik, a ‘Run to You’-val, a harmadik dallal új lemezéről, amely exkluzívan az ew.com oldalán debütál.

A dalban, amelyet egy zongora kísér végig, Michele a következőt énekli, “Let’s let go of our broken hearts / ‘Cause you’ll be safe in these arms of mine / Just call my name on the edge of the night.”

“Amikor szeretek valakit, akkor azt az embert nagyon szeretem,” meséli Michele, akinek a ‘Run to You’ a kedvenc dala az új lemezéről. “És ez a dal arról a fajta szerelemről szól, amikor bármit megtennél ezért az emberért. A világ másik végére is futnál érte. Azt gondolhatjátok, hogy ez a dal a rólad való gondoskodásról szól, de igazából arról, hogy te gondoskodsz a másikról, és ha hagyja, hogy szeresd, akkor gondoskodni fogsz róla és biztonságban lesz veled.”

A zenei karrierje mellett Michele-t a Glee-ből és a Scream Queens-ből ismerhetik a rajongók. Legközelebb a Hulu sci-fi antológia sorozatában tűnik fel, a Dimension 404-ben, illetve Daveed Diggs új vígjáték sorozatában is szerepet kapott az ABC-n.

 


Lea az ‘Anything’s Possible’-ról mesél
Írta: ági | Dátum: 2017.03.30. | Hozzászólások: 0 | places

A múltheti videó után, amelyben Lea első kislemezéről, a ‘Love is Alive’-ról mesélt megjelent a második kisfilm, amelyben az ‘Anything’s Possible’ történetét osztja meg a rajongókkal. Egy nagyon különleges módon került az énekesnőhöz a dal és elmondása szerint ez az új lemez ‘Cannonball’-ja a számára.


Lea a ‘Love Is Alive’-ról mesél
Írta: ági | Dátum: 2017.03.23. | Hozzászólások: 0 | places

Három évvel ezelőtt, amikor Lea Michele első albuma,a  Louder megjelent, az énekesnő készített egy két részes videót, amelyben minden egyes dalról külön-külön mesélt, megosztotta azoknak történetét rajongóival. A Places megjelenéséig kicsit több, mint egy hónap van hátra és bizony most is kapni fogunk egy ilyen felvételt, amelyben megismerhetjük a dalok hátterét. Most megérkezett az első kislemezhez, a ‘Love Is Alive’-hoz készült kisvideó, ne hagyjátok ki!


Facebook Kérdezz-felelek
Írta: ági | Dátum: 2017.03.16. | Hozzászólások: 0 | places

Tegnap volt a ma este adásba kerülő Ellen Show felvétele, amelynek előkészülete közben Lea élőben bejelentkezett facebookon, hogy rajongói kérdésekre válaszoljon az új albumával kapcsolatban. Az énekesnő túl sok újdonságot nem árult el, viszont amit megtudtunk, azok nagyon érdekesek és izgalmasak. A videót lentebb megtekinthetitek, a lényeges dolgokat pedig elolvashatjátok.

– A Places megjelenéséig napvilágot fog látni a ‘Run to You’ és még egy dal.
– Videoklipet szeretne készíteni az ‘Anything’s Possible’-hoz és a ‘Getaway Car’-hoz.
– Májusban az Egyesült Királyságba fog látogatni, de jelenleg a többi nemzetközi dátumot próbálják leszervezni.
– Nyáron valószínűleg a tengerentúlon is fog koncerteket adni, de emellett az USA-ban is várható egy újabb turné.
– A San Francisco-i állomásra szeretné beszervezni Darren Criss-t is.
– A koncerteken újabb Glee dalok fognak felcsendülni, összesen három vagy négy, valószínűleg a ‘Poker Face’ és egy dal a szívszorító szakítós epizódból (4. évad 4. rész).
– A kedvenc dala a Places-ről a ‘Hey You’.


Fellépés a The Late Late Show with James Corden-ben
Írta: ági | Dátum: 2017.03.15. | Hozzászólások: 0 | events, photos, places

Tegnap megtörtént az első televíziós fellépése Leának, még pedig James Corden műsorában, a The Late Late Show-ban adta elő első kislemezét, a ‘Love Is Alive’-ot. Őszintén megmondom, hogy én azt hittem interjú is készülni fog az énekesnővel, de Lea mindössze csak, mint fellépő volt vendége a műsornak. A produkciót már elérhetitek youtube-on, a galériában pedig 4 darab képet is találhattok.

The Late Late Show with James Corden – March 14
001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg


‘Places’ – Tracklista
Írta: ági | Dátum: 2017.03.14. | Hozzászólások: 0 | photos, places

Felpörögtek az események Lea második albuma körül, hiszen az énekesnő tegnap megjelentette a Places borítóját, emellett fény derült a megjelenés dátumára is. Mára virradóra újabb információ derült ki, még pedig az album tracklistája, amely összesen 11 dalt jelent – ennek nagy részét egyébként már ismerjük. A lemez tegnap óta előrendelhető, ha pedig a Target-en rendelitek meg az albumot, akkor Lea által lesz dedikálva, illetve két plusz dalt is találhattok majd a lemezen. Itt rendelhetitek meg a lemezt a targeten, itt az iTunes-on, a tracklistát pedig lentebb megtalálhatjátok.

 1. Love Is Alive
 2. Heavy Love
 3. Proud
 4. Believer
 5. Run to You
 6. Heavenly
 7. Anything’s Possible
 8. Getaway Car
 9. Sentimental Memories
 10. Tornado
 11. Hey You

C61ymYrU0AAEk60.jpg   


‘Places’ – Megjelenési dátum, album borító és új dal
Írta: ági | Dátum: 2017.03.13. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots, places

Lea Michele új dalát, az Anything’s Possible című szerzeményt exkluzívan az USA TODAY mutatja be és készen áll arra, hogy inspiráljon.

Az énekesnő emellett elárulta második albumának, a Places-nek a megjelenési dátumát, amely április 28-ra esik – ezt egyébként egy rövid turné is követi majd.

Az Anything’s Possible személyes kedvenc Michele számára, aki “elmúlt két évének személyes himnuszaként” tekint a dalra.

“A dal arról szól, hogy legyen hited, akármivel is kelljen szembenézned,” – mesélte az USA TODAY-nek. “Mindig hinni kell abban, hogy ott van a fény az alagút végén és hogy bármi lehetséges. Hátra kell hagyni a negativitást és a múltat, előre kell tekinteni magabiztossággal és erővel.”

 

Az Anything’s Possible a második dal a Love Is Alive után, amely Michele első zenéje volt a 2014-es Louder után.

Michele sűrű hétnek néz elébe, hiszen fellép majd Ellen Degeneres showjában csütörtökön és a The Late Late Show-ban kedden.

Places (2017) > Album cover
001.png   


Új ‘Places’ koncertdátumok
Írta: ági | Dátum: 2017.03.07. | Hozzászólások: 0 | photos, places

Lea Michele szombaton jelentette be, hogy a hét folyamán még több dátum kerül napvilágra az ‘An Intimate Evening with Lea Michele’ koncertsorozaton belül. A dátumok tegnap este meg is érkeztek, egész pontosan 6 új állomással – 5 az Egyesült Államokban és 1 Kanadában – bővült a turné, ám ne csüggedjünk, hiszen Lea elmondása szerint még több helyszín és dátum fog napvilágra kerülni – ezek valószínűleg már nyári dátumok lesznek. Az időpontok május elejére szólnak, én személy szerint azt gondolom, hogy eddig nem fog megjelenni az album, majd csak ezután. Az előzetes jegyvásárlás amerikai idő szerint délelőtt 10-kor kezdődött, a hivatalos jegyértékesítés március 10-én indul el.

Május 1. – Philadelphia, Merriam Theater
Május 3. – Boston, Shubert Theater
Május 4. – Ledyard, Fox Theater
Május 6. – Toronto, Massey Hall
Május 8. – Seattle, Moore Theater
Május 10. – San Francisco, Palace of Fine Arts

C6QsmAHU0AAeDN4.jpg   


Új ‘Places’ koncertdátumok a jövőhéten!
Írta: ági | Dátum: 2017.03.05. | Hozzászólások: 0 | places

Lea Michele már három mini-koncertet adott új lemezének, a ‘Places’-nek a bemutatására, azonban az énekesnő megígérte, hogy még több koncertdátum vár ránk – többek között biztosan egy tengerentúli dátum is. A pénteki ‘Love Is Alive’ megjelenése után, Lea tegnap bejelentette, hogy a jövőhét folyamán érkezik a többi dátum – ez pedig már adhat egyfajta támpontot az album megjelenésével kapcsolatban is.


Hivatalosan is megjelent a ‘Love Is Alive’!
Írta: ági | Dátum: 2017.03.03. | Hozzászólások: 0 | places

A mai napon hivatalosan is megjelent Lea Michele második albumának első kislemeze, a ‘Love Is Alive’! A dal megvásárolható iTunes-on, illetve Lea hivatalos VEVO csatornáján is meghallgathatjátok.


Page 1 of 41234