L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » interview

The Ellen DeGeneres Show – Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.03.17. | Hozzászólások: 0 | events, interview, photos

Tegnap került adásba a szerdán rögzített Ellen DeGeneres Show-ban készült interjú Leával, ahová a színésznő a Places promotálása miatt érkezett. Lea mesélt a mostanában elhíresült ‘Bed Series’ fotóiról, illetve természetesen az új lemezről és a dalokról is. Az interjút az énekesnő és Ellen egy közös fotózással zárta, lentebb megtalálhatjátok a képeket és a beszélgetést is.

The Ellen DeGeneres Show – March 16
001.jpg 002.jpg 004.jpg 005.jpg


Március 14-én a Late Late Show with James Corden vendége lesz
Írta: ági | Dátum: 2017.03.02. | Hozzászólások: 0 | events, interview, places

Tegnap már értesültetek arról, hogy március 16-án Lea Michele a The Ellen DeGeneres Show vendége lesz, ám most kiderült, hogy két nappal korábban, március 14-én a Late Late Show with James Corden műsorban is jelenése lesz Gillian Jacobs és Jerrod Carmichael mellett. Lea a beszélgetés mellett a ‘Love Is Alive’-ot is elő fogja adni.


Március 16-án a The Ellen DeGeneres Show-ban
Írta: ági | Dátum: 2017.03.01. | Hozzászólások: 0 | events, interview, places

Lea Michele pénteken megjelenő kislemezéhez a promotálás is rövid időn belül elindul, hiszen a színész-énekesnő március 16-án, csütörtökön a The Ellen DeGeneres Show vendége lesz. Előzetes információk szerint a beszélgetés mellett előadni is fog, valószínűleg ez lesz az első hivatalos fellépés a megjelenés után. Alig várjuk!


@People.com: “A szerelem szépségéről szól a ‘Love Is Alive.'”
Írta: ági | Dátum: 2017.03.01. | Hozzászólások: 0 | interview, places

Három évvel azután, hogy megjelent debütáló albuma, a Louder, Lea Michele végre megadja a rajongóknak azt, amire már annyira vártak – új zenére. 

A Scream Queens 30 éves színésznője az elmúlt néhány hétben promotálta új albumát, a Places-t, emellett pedig adott néhány meghitt koncertet, ahol a jelenlévők betekintést nyerhettek az új dalokba.

Michele első kislemeze a “Love Is Alive” az új albumról, amely “nagyon különleges” a színésznő számára, árulta el a people.com-nak. “Szerettem volna egy olyan dalt a lemezre, ami bemutatja, hogy hol állok jelenleg az életemben és ez a dal pontosan az.”

A dal március 3-án válik elérhetővé az iTunes-on és “a szerelem szépségéről és erejéről, illetve arról szól, hinni kell a benne,” – mondja. “Nagyon boldog voltam a felvétel közben és remélem ugyanazt az örömöt és látásmódot adja mindenkinek, amit nekem.”

Az énekesnő csakis a people.commal osztott meg egy részletet a klipjéből, amelyet egy régi színházban forgattak, ez pedig a Broadway-es időkre emlékeztette.

“A lemez tényleg visszavisz a gyökereimhez és azokhoz az előadókhoz, akik inspiráltak,” – mondja. “New Yorkban és a Broadway-en nőttem fel, a videót pedig szerettem volna, ha egy színházban vesszük fel, mutatva ezzel egy olyan illúziót, mintha hazatérnék.”


@Glamour – A kedvenc vörös szőnyeges kinézet
Írta: ági | Dátum: 2017.02.15. | Hozzászólások: 0 | events, interview

A vasárnapi Grammy díjátadó előtt a Glamour készített egy interjút Leával és stylistjával, Brad Goreskivel, hogy elmeséljék, mégis melyik a kedvenc vörös szőnyeges megjelenésük az elmúlt egy évből, amióta együtt dolgoznak. A videó nagyon szórakoztató, láthatjuk a készülődést és a tavalyi év legjobb kinézeteit.


People Interjú a Grammyn
Írta: ági | Dátum: 2017.02.14. | Hozzászólások: 0 | events, interview, places

Az ET interjúja mellett a People is jelen volt a vasárnapi Grammyn és a vörös szőnyeges bevonuláskor el is csípték Leát. Az énekes-színésznő mesélt természetesen új lemezéről, a Places-ről, frissen levágott hajáról és legnagyobb kedvencéről, Barbra Streisandról.


Entertainment Tonight Interjú a Grammyn
Írta: ági | Dátum: 2017.02.14. | Hozzászólások: 0 | events, interview, places

A vasárnapi Grammy díjátadón Lea több interjút is adott a helyszínen lévő sajtónak, ezek közül pedig néhány már meg is jelent. Elsőként az Entertainment Tonight által készültet hoztam el nektek, amelyben kedvencünk mesélt Celine Dionnal való találkozásáról, illetve új lemezéről, a Places-ről. Lea elárulta, hogy néhány hónapon belül a lemez, néhány héten belül pedig az első kislemez is napvilágot fog látni.


Ryan Murphy beszélt a Naya Rivera – Lea Michele viszályról
Írta: ági | Dátum: 2017.02.14. | Hozzászólások: 0 | glee, interview

Ryan Murphy, a “Glee” és a “Scream Queens” kreátora március 5-én mutatja be legújabb sorozatát az FX-en, a “Feud”-ot, amelyben a showbiznisz elmúlt évtizedeinek legnagyobb viszályait fogja vászonra vinni. Az első évadban Bette Davis és Joan Crawford 1962-es összezörrenését láthatjuk a “What Ever Happened to Baby Jane?” című film kulisszái mögött. Ryan a napokban az E!News-nak adott egy interjút a sorozat kapcsán, a riporter pedig feltette a kérdést, hogy vajon lesz-e olyan évad, amely Lea Michele és Naya Rivera viszályáról fog szólni. Ryan válaszát pedig lentebb el is olvashatjátok.

Tudod az az érdekes, hogy ha Lea és Naya, vagy akármelyik más fiatal viszályát nézzük, engem ezek annyira nem érdekelnek. Mert például az ő esetükben is, a “Glee” tele volt óriási nehézségekkel, főként azért, mert mit csinálsz 18-19 évesen, amikor egy nap felkelsz és világhírű vagy? Szerintem ez az egész a fiatalságuknak és ennek az óriási jelenségnek köszönhető. Tudom, hogy Lea és Naya csodálta egymás munkáját, hiszen mindkettejüket rendeztem a jelenetekben. Nem hiszem, hogy az ő történetüket filmre vinném. A “Feud”-ban lévő viszályokban több évtizedes fájdalom van jelen. De, ha 40 évesen is így állnak majd, akkor talán meggondolom. Néhány éven belül rájuk csörgök. Tudod, jó néhány srác sem jött ki a forgatásokon. És erről sosem hallottál. Erről sosincs szó a mi kultúránkban.


@Eonline.com: “A szakítás szívás.”
Írta: ági | Dátum: 2017.02.07. | Hozzászólások: 0 | interview, places

Lea Michele talán Taylor Swift-et játszik.

A Scream Queens sztárja múlt hétfőn koncertet adott Santa Monicában új albuma, a Places miatt és miközben a ‘Sentimental Memories’ című új dalát énekelte, Michele megforgatta szemeit és gúnyosan mosolygott, száját pedig a következő mondat hagyta el, „Mindvégig egy hazug voltál.”
Nem árulta el, hogy kiről is van szó, de a közönség nevetett rajta.
„Szakítani szívás, de rendben van, ha ez van elrendelve.”
Elmondása szerint Miranda Lambert dalában, a ’The Weight of These Wings’-ben vigasztalásra talált.
„Azt énekli, ’A boldogság nem börtön, de az összetört szívben szabadság van,’” mondta Michele. „Szerintem ez nagyon igaz. Úgy érzem remek év áll mögöttem, ezért hálás vagyok és amikor magadra találsz ezekben az időkben, akkor leszel igazán önmagad.”

Körülbelül egy évvel ezelőtt szakított két év együttlét után Matthew Paetz-cel, az iZombie sztárjával, Robert Buckley-val pedig néhány hónap randizás után ért véget kapcsolata júliusban.
„Az új albumon rengeteget mesélek a szerelemről és annak különböző fajtáiról,” mondja Michele. „A hozzám közel álló emberek tudják, hogy ha szeretek valakit, akkor az egész lelkemet neki adom. Országot szelek át egy emberért. Szegény édesanyám – ha még egyszer hallania kell azt a mondatot, hogy ’De én annyira szeretem.’”
A Places-en három évet dolgozott. Michele a koncertet a ’Cannonball’-al kezdte első albumáról, emellett felcsendült Pink dala a ’Glitter int he Air’ és a ’My Man’ a Funny Girl-ből.
„Nagyon izgalmas és hosszú három év van mögöttem, rengeteget tanultam az első lemezből. Nagyszerű élmény volt és igazán élveztem, de biztos akartam lenni abban, hogy ez a következő tökéletes, mielőtt még az album és az első dal megjelenne hivatalosan. Fel akartam lépni, visszatérni a gyökerekhez, amit kiskoromban csináltam New Yorkban a Broadway-n sok-sok éven keresztül.”

A közönség soraiban Michele kolléganője, Emma Roberts és stylistja, Brad Goreski is feltűnt.


@Acces Hollywood Interjú – Csók John Stamossal
Írta: ági | Dátum: 2017.02.07. | Hozzászólások: 0 | events, interview, places, scream queens

Még január 12-én, a Kohl’s Motivation Market rendezvényén az Access Hollywood készített egy interjút Leával, amelyben többek között mesélt a Scream Queens utolsó epizódjának forgatásáról, a John Stamos-szal való csókjáról és második albumáról, a Places-ről.


Page 1 of 2812345...1020...Last »