L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » interview

@Pridesource.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.05.01. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places, untitled city mayor project

Lea Michele pontosan tudja merre tart az élete. „Meleg emberekkel leszek egy ágyban örökké egyedül, mint Cher,” meséli, „és ez teljesen rendben is van így.” Ha Lea Michele vagy, aki az egykori Broadway királynőből tv sztárrá vált, először a Glee-ben, majd pedig a Scream Queens-ben megmutatva tehetségét, akkor ez természetes. „Ez az én életem története.”

Nem az egész történet. A többiben jelen van a 30 éves énekesnő csókcsatái, a keserédes dala, amivel egykori párjára, Cory Monteith-ra emlékezik és egy téma, amiről annyira nem szeret beszélni (mondanunk sem kell, nem a melegekről van szó.)

Imádtam, hogy vörös bort iszol, miközben a The Human League ’Don’t You Want Me’ című dalát énekled Darren Criss-el.
Nézd, ez egy tipikus este számomra! Azt akartuk, hogy egyszerű legyen, mintha csak együtt lógnánk. Nem akartuk, hogy megrendezettnek tűnjön. Csak egy kis dolog, amit Darren és én szórakozásból csinálunk.

Mennyi bort ittál meg új albumod, a Places elkészítése közben?
(Nevet) Semennyi bort nem ittam, megmondom őszintén. Hangilag nagy kihívás volt, szóval erről szó sem lehetett a stúdióban!

Az album sokkal intimebb, mint az első lemez. Mintha visszavettél volna és úgy hangzik, hogy rájöttél, nem kell neked pop előadónak lenned, mint ahogy azt sok ember gondolja.
Köszönöm. Lennél a sajtósom és elmondanád ezt mindenkinek? (Nevet)

Tovább olvasom…


@Bravotv.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.05.01. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

Úgy tűnik a Glee olyan, mint egy testvériség. Ha egyszer feltűntél a sorozatban, örökké összekötnek az élmények a színésztársaiddal. Ez pedig egyfajta magyarázat, hogy Lea Michele miért is maradt ennyire közeli kapcsolatban egykori kollégáival.
„Az utóbbi néhány órában beszéltem Amber Riley-val, Chord Overstreet-el és Darren Criss-el,” mesélte a The Daily Dish-nek. „Tegnap Jenna Ushkowitz-el beszéltem. Szóval, igen, ők a családom. És habár nem találkozunk olyan sokszor, ha meglátjuk egymást olyan, mintha el sem váltunk volna.”

Sőt, Lea és Darren nemrégiben a Glee rajongókat egy kis meglepetéssel lepte meg, hiszen a hónap elején élőben facebookon jelentkeztek be. „Előtte való nap nála aludtam. Ottalvós partit tartottunk, vele és a barátnőjével,” meséli. „Imádom őket. Olyan, mint a bátyám. Amikor együtt énekelünk, eszembe jut a zenei kötődés és emellett hihetetlenül tudunk együtt dolgozni. Darren és én rengeteg dalt adtunk elő a Glee-ben és ahogy mondtam, nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Szerettünk volna valamivel kedveskedni a rajongóinknak és talán, remélhetőleg, a jövőben valami nagyobb dolog is összejön.”
Ha már régi szép idők, Lea talán elfoglalt új lemezének, a Places-nek a promotálása miatt, de ez nem jelenti azt, hogy egykori főnökével, Ryan Murphy-vel nem tartják a kapcsolatot. „Imádnék újra együtt dolgozni vele. Talán a Feud vagy az American Crime Story új évadában. Imádom Ryant. Ő egy zseni és a televíziózás frontvonaljában van,” mondja. „Hálás vagyok, amiért két sorozatában is szerepelhettem és csak álmodozhatok arról, hogy esetleg újra együtt dolgozunk majd.”
És igen, elfoglaltsága miatt nem volt ideje megnézni Heather Morris előadását a Dancing with the Stars új évadában. „Nem volt még alkalmam megnézni, mert nem szoktam annyira tévézni. Inkább Netflix-et nézek, de hallottam, hogy őrületes,” mesélte az egykori Beyoncé háttértáncosról. „Talán egy kicsit csalás is, de a legjobbakat kívánom neki.”


@Dailystar: “Újra hiszek a szerelemben.”
Írta: ági | Dátum: 2017.04.30. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, places

A zene átsegítette Leát a nehéz időkön és a ’Hey You’ című dalát Cory Monteith-nak címezte új lemezén, a Places-en.
„Vannak futó képek és pillanatok az életemben. Amennyire csak lehet privátan élem az életem, de a dalaimon keresztül a rajongók bepillanthatnak az életembe és láthatják min megyek keresztül. Olyan helyre kellett eljutnom, ahol erős és boldog vagyok és tovább léphetek – illetve hálás lehetek és hihetek újra az életben. Vannak dalok a szerelemről, a szomorú szerelemről, a veszteségről, szakításról, de én jelenleg egy olyan helyek vagyok, ahol újra hiszek a szerelemben.”
Az album a továbblépésről szól: „Remélem, amikor az emberek meghallgatják ugyanazt az erőt érzik, amit én is. Magunk mögött kell hagyni a múltat és hinni abban, hogy a jövő gyönyörű dolgokat tartogat számunkra.”
A mély és személyes hangzás a brit énekesnőtől származik, aki ugyanígy szívén viseli a dolgokat.
„Adele az inspirációm. Mindent szeretek benne.”
A Glee 2015-ben ért véget, de Lea elmondása szerint, „Jó lenne újra összehozni valamit egy különleges évfordulóra.”

A Places április 28-án jelent meg.


Music Choice Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.30. | Hozzászólások: 0 | interview, places

Megjelent egy interjú, amelyet Lea szerdán a Music Choice-nak adott New Yorkban. A rövid videóban a Places turnéról mesél, arról, hogy mik a tervei, milyen dalokat fog előadni és hogy vendégek is csatlakozni fognak hozzá.


Fuse TV Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.29. | Hozzászólások: 0 | interview, places

Szerdán Lea Michele a Fuse TV stúdiójában is járt, ahol egy nem túl hosszú, ám annál érdekesebb interjút adott új lemezével kapcsolatban. Az énekesnő beszél a címválasztásról, a lemez készítéséről és a tanácsról, amit Liza Minellitől kapott.


Today Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.28. | Hozzászólások: 0 | events, interview, places, untitled city mayor project

Ma reggel a Good Morning America-s fellépés után Lea a Today műsor vendége volt az NBC-n. Az énekesnő természetesen főként ma megjelenő albumáról mesélt, de szóba került a turné és az új sorozata is.


Live with Kelly – Interjú és fellépés
Írta: ági | Dátum: 2017.04.28. | Hozzászólások: 0 | events, interview, places

Ma reggel Lea a Good Morning America mellett a Live with Kelly műsor vendége is volt – a felvétel minden bizonnyal egyébként már tegnap megtörtént. Az énekesnővel egy rövid beszélgetés készült, majd pedig új lemezéről, a Places-ről előadta nagysikerű szerzeményét, a “Run to You”-t.


Good Morning America – Interjú és fellépés
Írta: ági | Dátum: 2017.04.28. | Hozzászólások: 0 | events, interview, photos, places

Lea Michele ma reggel a Good Morning America vendége volt New Yorkban. Az énekesnővel készítettek egy interjút, ezután pedig előadta második lemezének egyik nagy slágerét, az “Anything’s Possible”-t. A beszélgetést és a fellépést is megtekinthetitek, emellett képeket is találhattok a galériában.

Good Morning America – April 28
001.jpg 003.jpg 005.jpg 007.jpgA Sirius XM stúdiójában
Írta: ági | Dátum: 2017.04.28. | Hozzászólások: 0 | events, interview, photos, places

Április 26-án Lea Michele első állomása a Sirius XM rádió stúdiója volt a Places promotálása miatt, ahol két műsor vendége volt. Elsőként a The Hoda Show-ban beszélgetett, majd pedig a Debatable műsorban mesélt új lemezéről, a Broadway-es időkről, illetve családjával való kapcsolatáról. A lentebbi linkekre kattintva meghallgathatjátok az interjúkat, illetve a stúdióban készült képeket is megtekinthetitek a galériában.

Sirius XM Studios – April 26
002.jpg 004.jpg 005.jpg 007.jpg

The Hoda Show Interjú
Debatable Interjú


Watch What Happens Live with Andy Cohen
Írta: ági | Dátum: 2017.04.28. | Hozzászólások: 0 | events, interview, photos, places

Nos, akkor kezdeném is az elmaradt híreket, hiszen kedd óta összegyűlt némi hír, ami azonban ma van, az egyenesen hihetetlen, szóval bele is vágnék, remélhetőleg a holnapi nap végére mindent sikerül elhoznom nektek.
Kedd este Lea a Watch What Happens Live with Andy Cohen vendége volt Andrea Martin mellett. Most próbálom letölteni a teljes interjút, amit majd megoszthatok veletek youtube-on keresztül, addig is itt lenne néhány részlet a beszélgetésből, illetve képek az adásból.

Watch What Happens Live with Andy Cohen – April 25
002.jpg 005.jpg 006.jpg 007.jpg

Page 1 of 3112345...102030...Last »