L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » louder

An Intimate Evening with Lea Michele – London
Írta: ági | Dátum: 2017.04.23. | Hozzászólások: 0 | events, glee, louder, photos, places

Péntek este, április 21-én volt az “An Intimate Evening with Lea Michele” negyedik, egyetlen európai állomása Londonban, a Shoreditch Town Hall-ban. Az énekesnő ezúttal egy hosszabb koncertet adott, egész pontosan 3 dallal bővült a dallista és szerencsénkre az egész koncert megtekinthető youtube-on. A dallistát lentebb találhatjátok, belinkelem mellé a teljes előadást, illetve ha a dalokra kattintotok, akkor külön-külön is megtekinthetitek őket. A galériában 7 darab képet is találhattok az estről, ne hagyjátok ki.

“An Intimate Evening with Lea Michele” concert tour > Shoreditch Town Hall – London – April 21
001.jpg 003.jpg 004.jpg 006.jpg

 1. “Cannonball”
 2. “Run to You”
 3. “Love Is Alive”
 4. “Battlefield”
 5. “Sentimental Memories”
 6. “Heavy Love”
 7. “Anything’s Possible”
 8. “Glitter in the Air” (Pink cover)
 9. “Poker Face” (Lady Gaga cover)
 10. “Make You Feel My Love” (Adele cover)
 11. “Don’t Stop Believin'” (Journey cover)
 12. “The Scientist” (Coldplay cover)
 13. “Getaway Car”
 14. “My Man” (Barbra Streisand cover)
 15. “You’re Mine”

Megtekintem a teljes koncertet. Link1, Link2


@Entertainment Weekly Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.07. | Hozzászólások: 0 | dimension 404, glee, interview, louder, places, untitled city mayor project

Hallottad Lea Michele-t énekelni! Hallottad sikítani! Most pedig láthatod, ahogy a kozmikus időn és teren át utazik, mondhatni!
Michele a Hulu-n futó Dimension 404 premierepizódjának meglepetéssztárja, az új science-fiction vígjáték antológia sorozatnak, amely kedden debütált az internetes csatornán. A sorozat, amelyben felfedezhetők a Fekete tükör és az Alkonyzóna ironikus célzásai, Michele-t és Robert Buckley-t vonultatja fel az első részben, ahol köszönhetően egy randizós applikációnak a páros egymásra talál.
Igen, a Dimension 404 a színésznő első munkája a sci-fi műfajában, de Michele szerint a fantasy talán a legvalóságosabb karaktert hozta el számára, miután éveket töltött el a Glee-ben és a Scream Queens-ben.
A 30 éves színésznőt hamarosan egy újabb szerepben láthatjuk majd, az ABC új pilotjában, amely a Hamilton sztárja, Daveed Diggs nevéhez fűződik, emellett második stúdió albuma, a Places (április 28-án jelenik meg) is heteken belül megjelenik, ez pedig az eddig legnagyobb szenvedéllyel elkészült munkája. Tekintve Michele Hulu kísérletezését a Dimension 404-ben, a közelgő projektek dimenziókat változtathatnak meg a rajongók számára.

EW: Szóval, hogy kerültél bele ebbe a sci-fi antológia sorozatba?
LEA MICHELE:
 Amikor megkaptam a forgatókönyvet, nagyon izgatott voltam. Szerintem a D404 egy remek ötlet, ami a Fekete tükör nyomdokaiba léphet. Az, hogy különálló részekből áll össze egy sorozat egy olyan dolog, ami hamarosan még jobban el fog terjedni, hiszen eközben egy témából áll össze az egész. Szóval, tetszett az ötlet, hogy egy olyan projekt része legyek, ahol minden epizód mondhatni egy mini-film. Még nem szerepeltem sci-fiben, különösen sci-fi vígjátékban, szóval az elgondolás nagyon tetszett. De leginkább a karakterem. Nagyon édes, sebezhető, földhöz ragadt és miután rengeteget dolgoztam ebben a színes világban, értelmet nyert az egész… Az óriás produkciók világából jövök, szóval jó érzés volt egy kicsit visszafogott projektben részt venni. Egyszerűnek akartuk és ez olyan dolog, amit nem tapasztaltam meg az elmúlt néhány évben.

Hogyan jellemeznéd a kapcsolatodat a sci-fi-vel általánosságban?
Nem én vagyok a legnagyobb sci-fi rajongó. A nyolcadik utas: a Halál volt az egyik legelső film, amit láttam, de ez már inkább horrorfilmnek mondható. Imádom a horrort. Ez a műfaj az abszolút kedvencem. De persze szeretem a jó sci-fi horrorokat is. Néztem a Fekete tükröt és kiborított és vicces, mert vasárnap éjszaka simán megnézem Az ördögűzőt, de a Fekete tükör miatt még mindig rémálmaim vannak.

Tovább olvasom…


Portalpopline.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.06. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, louder, places, untitled city mayor project

Három évvel első lemezének megjelenése után, az énekes-színésznő Lea Michele új albumának, a ’Places’-nek a kiadása előtt áll. Április 28-án fog a boltok polcaira kerülni a 11 dalos lemez, amely a 30 éves színésznőt szimbolizálja, aki közel két évig dolgozott az anyagon, hogy annyira reprezentálja önmagát, amennyire csak lehetséges. A POPline-nak adott telefonos interjút, egyenesen az Egyesült Államokból.

Az első albuma, a ’Louder’ televíziós munkálatai közben készült el. A Glee főarca volt, a sorozatnak, amelynek 207 dala fordult meg a Billboard Hot 100 listán hat év alatt. A Places ismét közbeszólt tévés forgatásaiba, de megígérte: a ’Places’ élvez most prioritást, annyira, hogy májusban turnéra is indul az Államokban. Emellett pedig próbál megoldást találni arra, hogy már országokba is eljusson, többek között Brazíliába.

Helló, Lea! Amikor bejelentettük twitteren, hogy interjút fogunk veled készíteni, rengeteg rajongói kérdést kaptunk. A legtöbbet fel is tesszük, rendben?
Oké! Rajta.

Még nem jártál Brazíliában, a Glee-vel sem, sem pedig, mint szóló énekes. Van esély arra, hogy ellátogatsz az új albumoddal ide?
Természetesen! Keményen próbálkozunk! Nagyon nehéz az egész zenekart, a csapatot elvinni odáig, de ez a listám tetején. Az összes brazil rajongóm rendkívül támogató volt, szóval keményen dolgozom az ügyön, hogy személyesen megköszönjem, amiért ilyen csodálatosak hozzám.

Az egyik kérdés az volt, hogy egyáltalán tudod-e, hogy ők, a brazil rajongók léteznek.
(Nevet) Természetesen! Persze! Istenem! Annyira szeretem őket!

Tovább olvasom…


@Hugogloss.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.03.30. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, louder, places

Egy hónap múlva jelenik meg Lea Michele második stúdióalbuma, a ’Places’ és a díva már javában promotálja új lemezét. Szerdán (március 29-én) a hugogloss.com leült beszélgetni a Rachel Berryként híressé vált színésznővel zenei karrierjéről.

A mindig kellemes és jó-humorú Lea már nagyon várja lemezének megjelenését elmondása szerint, hiszen ez egy sokkal személyesebb alkotás, emellett pedig jobban megmutatja zenei és hangi fejlődését, mint 2014-ben megjelent első albuma, a ’Louder’.

A ’Places’-ről már hivatalosan megjelent az izgalmas ’Love Is Alive’ és az erőteljes ’Anything’s Possible’. Lea és csapata még mindig mérlegelnek, hogy melyik dalhoz készítsék az első klipet, mi pedig kíváncsian várjuk ezt.

Az interjú során beszélgettünk zenei inspirációiról, arról, hogy kivel dolgozna együtt, a ’Glee’ lehetséges felélesztéséről és természetesen kapcsolatáról a brazil rajongókkal.

HG: Helló, Lea, mi újság?
Lea Michele: Jól vagyok és te?

HG: Hasonlóan! Nagy öröm, hogy beszélhetünk veled, hatalmas rajongóid vagyunk!
LM: Ó, köszönöm!

HG: Már hallottunk néhány dalt a lemezről és csodálatosak. Mik az érzéseid a megjelenéssel kapcsolatban?
LM: Nagyon boldog, izgatott vagyok a megjelenés miatt és büszke vagyok a munkámra. Alig várom, hogy mindenki hallhassa.

Tovább olvasom…


An Intimate Evening with Lea Michele – Második állomás: Appel Room
Írta: ági | Dátum: 2017.01.27. | Hozzászólások: 0 | events, glee, louder, places

Tegnap este Lea Michele ismét színpadra állt az “An Intimate Evening with Lea Michele” koncertsorozat keretein belül, ezúttal szülővárosában, New Yorkban, egész pontosan a Jazz at Lincoln Center Appel Roomjában. Az énekesnő már délután megérkezett a helyszínre hangpróbára, a tegnapi előadás pedig kifejezetten különleges volt, hiszen ekkorra már a nagyközönség is tudta második albumának címét. A dallista ugyanaz maradt, ezúttal is 12 dal csendült fel, amelyekről sajnos nem készült annyi felvétel, mint hétfőn, de mindenképpen ajánlatos azt a négy videót is megtekinteni, remélhetőleg folyamatosan töltődnek majd fel a youtube-ra. Legközelebb hétfőn, január 30-án áll színpadra Lea ismét Los Angelesben.

 1. “Cannonball”
 2. “Run to You”
 3. “Love Is Alive”
 4. “Sentimental Memories”
 5. “Heavy Love”
 6. “Anything’s Possible”
 7. “Glitter in the Air”
 8. “Battlefield”
 9. “Make You Feel My Love”
 10. “Getaway Car”
 11. “My Man”
 12. “You’re Mine”


An Intimate Evening with Lea Michele – Első állomás: Hotel Café
Írta: ági | Dátum: 2017.01.24. | Hozzászólások: 0 | events, glee, louder, places, second album

Tegnap este elérkezett az “An Intimate Evening with Lea Michele” koncertsorozat első állomása Los Angelesben a Hotel Caféban, ahol az énekesnő második albumának néhány dalát bemutatta a nagyközönség számára. Az új dalok mellett a szerencsések hallhattak zeneszámokat még az első lemezről, a “Louder”-ről és természetesen Lea ígéretéhez híven a Glee-ből is. Az eseményre 165 jegyet adtak el, telt ház volt és 12 dal csendült fel az este folyamán – ebből 6 volt teljesen új (többek között a “Getaway Car”, amit Cory Monteith ihletett), 3 az előző lemezről (Cannonball, Battlefield, You’re Mine), 3 pedig a Glee-ből (Make You Feel My Love, Glitter in the Air, My Man) volt ismerhető. Lentebb megtalálhatjátok a dallistát, belinkelve a youtube-os elérhetőséggel, mellette pedig még néhány videót, amikor Lea mesél az albumról és annak történetéről – tényleg ajánlom mindenkinek, hiszen már lassan két éve annak, hogy nem hallhattuk Leát énekelni, a végeredmény pedig mint mindig csodálatos! Az énekesnő egyébként elárult még egy dalcímet a lemezről, ez az “Anything Is Possible”, de ebből nem hallhattak a megjelentek részletet. A következő állomás január 26-án lesz New York-ban.

 1. “Cannonball”
 2. “Run to You”
 3. “Love Is Alive”
 4. “Sentimental Memories”
 5. “Heavy Love”
 6. “Anything’s Possible”
 7. “Glitter in the Air” (10:00)
 8. “Battlefield”
 9. “Make You Feel My Love”
 10. “Getaway Car”
 11. “My Man” (29:04)
 12. “You’re Mine”

Lea mesél az albumról – első rész
Lea mesél az albumról – második rész


@Buzzfeed.com Interjú
Írta: ági | Dátum: 2015.09.30. | Hozzászólások: 0 | glee, interview, louder, scream queens, second album, you first

Hat éven keresztül Lea Michele és Rachel Berry – a rendületlenül eltökélt Broadway bébi, akit a FOX musical-vígjátékában, a Glee-ben játszott – egy és ugyanaz a személy volt a sorozat rajongói számára.

Amikor megvették Rachel dalait az iTunes-on, Michele hangjával énekeltek együtt. Amikor látták, ahogy Rachel megtanulja elfogadni a hibáit, akkor Michele önbizalmának voltak szemtanúi. Amikor Rachel könnyes szemekkel a barátját, Finn Hudsont gyászolta a ’Make You Feel My Love’ című dallal, akkor Michele való életbeli veszteségét érezték. Együtt nőttek fel Rachel-el, vele együtt tanultak meg dolgokat és ünnepelték a sikerét.

“Sok dolog nagyon menő volt,” – meséli Michele a BuzzFeed News-nak arról, hogy az írók sok mindent átvettek a való életéből ezzel színesítve karakterét. “A leggazdagabb cselekményszálakat írták nekem, szóval színészként nagyon kielégültnek éreztem magam.” De gyorsan hozzátette nevetve, “Ha én lettem volna, sosem hagyom ott a Funny Girlt.”

És ha Michele-nek meg lett volna a választása, talán sosem hagyta volna ott a Glee-t sem. “Csak nagyon kevesen álltuk ki az idő próbáját. Sok ember elment és csak a végén jött vissza, de én mindössze egy epizódban nem szerepeltem,” – mondja. “És azért, mert 100%-osan oda szerettem volna tenni magam a munkámban.”

Tovább olvasom…


Louder fotósorozat – Új képek
Írta: ági | Dátum: 2015.09.07. | Hozzászólások: 0 | louder, photos, photoshoots

Elképesztő fotókkal érkeztem kedves látogatók, hiszen majd’ másfél év után rengeteg új kép jelent meg Lea Michele első stúdióalbumához, a Louder-hez készült fotósorozatból! Egész pontosan 17 új képpel bővült a galériánk, amelyből néhányat már láthattunk ugyan, de csak nagyon gyenge minőségben. A sorozatot Peggy Sirota készítette.

Louder (2014) > Album photoshoot
018.jpg 022.jpg 024.jpg 028.jpg


Elkezdődtek a második album felvételei
Írta: ági | Dátum: 2015.04.14. | Hozzászólások: 0 | louder, news, photos

Lea Michele tegnap osztotta meg twitterén a fantasztikus hírt, mely szerint ismét stúdióba vonult, hogy a Louder sikere után második albumán dolgozzon. Az énekesnőnek nagyon szoros időbeosztása van jelenleg: új könyvén munkálkodik, illetve két héten belül elkezdődnek a The Layover forgatásai is, de úgy tűnik, hogy ezelőtt még néhány felvételre is akadt ideje. Egyelőre nagy homály fedi az egész projektet, de itt lenne Lea üzenete a rajongóknak, amelyből kiderül, hogy talán sosem volt még ennyire jó formában.

@Lea Michele: Visszatértem ma a stúdióba, hogy elkezdjem a második lemezem felvételeit. #hálás Az elmúlt két évben, amióta befejeztem a #Loudert, megtapasztaltam az erő, a könny, az öröm, a növekedés, a változás és a boldogság rengeteg pillanatát…Izgatottan várom, hogy ezeket beletegyem a következő albumba.. Hálás vagyok, hogy ma ilyen erősen itt állhatok. És semmi sem tesz boldogabbá, mint hogy a szívemből énekelhetek, hisz ez a legnagyszerűbb érzés és nagyon izgatott vagyok!

CCgecuxVIAA8WQW.jpg CCgdF0lUIAAXQpV.jpg CCgecuxVIAA8WQW.jpg CCgdF0lUIAAXQpV.jpg


Kidsday Reporters találkozása Lea-val
Írta: ági | Dátum: 2014.06.10. | Hozzászólások: 0 | brunette ambition, interview, louder

A jerichoi Cantiague Általános Iskola tanulói – Harrison Kane, Rebecca Cho, Lois Dooley és Jason Donner – május 19-én a Sirius XM stúdiójában, Manhattanben meginterjúvolták Lea-t új albumáról és új könyvéről. A gyerekek egyébként a ’Kidsday Reporters’ nevet viselik együtt, a beszélgetésről pedig egy videó is készült, amelyet ide kattintva nézhettek meg.

Nemrégiben interjút készítettünk a Sirius XM stúdiójában, Manhattanben a színész-énekesnővel, Lea Michele-el, aki Rachel Berryt játssza a ‘Glee’-ben. Néhány hónappal ezelőtt jelent meg új albuma, a ‘Louder’ és fantasztikus.
A Lea által írt dalok pop dalok. Kérdeztük az albumon található dalokról és Lea azt válaszolta, “Néhány dal az életem eseményein alapszik. Néhány dal a szerelemről szól. A többit pedig akkor hallgathatod, amikor a barátaiddal együtt lógsz.”
Lea elárulta, hogy a kedvenc dala az ‘On My Way’ és a ‘Louder’, mert ezek a dalok a jókedvről szólnak. Lois és Jason kedvenc száma a ‘Cannonball’. Rebecca kedveli a ‘Burn With You’-t és Harrison abszolút kedvence a ‘Battlefield’. A ‘Cannonball’ üzenete az, hogy menj az álmaid után, nem érdekes mi történik. A ‘Burn With You’ és a ‘Battlefield’ Lea egykori szeretteiről szól és hogy hogyan követte őket mindenhova.
Szerintünk mindenkinek meg kellene vásárolni az albumot, hogy hallja Lea csodás dalait és hangját. Mind a négyen szeretjük a CD-t és úgy gondoljuk, ő az egyik legjobb énekes és dalszövegíró.
De Lea nem csak énekel: írt egy könyvet, a ‘Brunette Ambition’-t. Ez egy nagyszerű könyv és rengeteg történetet találhatunk benne az életéről szóval, ha nagy rajongója vagy, mindenképpen utána kellene nézned. Biztosan találsz benne olyan, amit még nem tudtál róla, mint például miket szeret enni (rengeteg recept van a könyvben).
Megkérdeztük melyik receptet választaná a mindennapokra. Lea nevetett, majd azt mondta: “Mindenképpen a grillezett sajtot jalapeños-szal. Nagyon-nagyon csípős – valószínűleg túl csípős lenne nektek, hacsak nem szeretitek az ilyen fajta ételeket!” A könyvben többek között megtalálhatjuk a francia lencseleves, illetve a kedvenc pizzájának receptjét.
Megkérdeztük, hogyan érezte magát mielőtt a könyve kijött, Lea válasza ez volt: “Nagyon féltem, mert nem tudtam az emberek mit fognak gondolni a könyvemről.”
Végül azt kérdeztük tőle, hogy milyen tanácsot adna az olyanoknak, akik színészek szeretnének lenni, Lea azt mondta,“Az álmaidért 100%-osan harcolnod kell, nem 99%-osan, hanem 100%-osan.”

image.JPG image.JPG image.JPG image.JPG


Page 1 of 512345