L-MICHELE.NET // Number #1 Hungarian Lea Michele Fansite http://l-michele.net/ » photoshoots

Eric Ray Davidson – Bedroom Series és Places Merch
Írta: ági | Dátum: 2017.08.17. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots, places

Június elején jelent meg két fotósorozat Leáról, amelyek egyidőben készültek Eric Ray Davidson jóvoltából. Az egyik a már jól ismert ‘Bedroom Series’, amely végre sorozat formájában is megjelent, illetve a másik a Places Merch, amely a lemez promotálása miatt készült.

Set#149 – Eric Ray Davidson – Bedroom series
001.jpg 002.jpg 003.jpg 

Set#150 – Eric Ray Davidson – Places merch
001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg


Új “Places” fotósorozat képek
Írta: ági | Dátum: 2017.04.29. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots, places

Megjelent két új HQ minőségű fotó a Places album fotósorozatából. Az egyik egy vadonatúj, eddig nem látott kép, a másikat pedig már múlthéten láthattátok, ám most itt van kiváló minőségben.

007.jpg 008.jpg  


‘Places’ album fotósorozat – Új képek
Írta: ági | Dátum: 2017.04.23. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots, places

Nagyon közel járunk a Places megjelenésének napjához, ám egyelőre túl sok fotót az albumhoz készült fotósorozatból nem kaptunk. Most egy vadonatúj kép látott napvilágot, illetve a múlthéten megjelent fotó remek, HQ minőségben is elérhetővé vált a galériánkban. Nagyon bízom abban, hogy a jövőhéten több képpel is tudok most már szolgálni nektek.

Places (2017) > Album photoshoot
005.jpg 006.jpg  


@Billboard Interjú
Írta: ági | Dátum: 2017.04.13. | Hozzászólások: 0 | interview, photos, photoshoots, places

Milyen címet adnál a lemezednek, ha a kiadód azt mondaná, hogy holnap a határidő és semmi sem jut eszedbe? Ha Lea Michele vagy, akkor egy boros szeánszot tartasz otthon, természetesen.

Nos, nem szeánszot pontosan – a 30 éves pop énekes és korábbi Glee sztár Stevie Nicks lelkét hívta segítségül. „Öntöttem egy pohár bort, feltettem a Fleetwood Mac-et, gyertyát gyújtottam, elkezdtem imádkozni és kerestem a jeleket,” meséli Michele a Billboard-nak. „Van egy csodálatos könyvem, amit Stevie Nicks-től kaptam 2013-ban, amikor a párom meghalt. Nekem adta ez a könyvet, ami tele van az ő jegyzeteivel és dalszövegeivel és beleírt személyes üzeneteket is nekem, például ezt, ’Folytasd tovább az éneklést és legyen hited.’”

„Végiglapoztam a könyvet és reméltem, hogy benne lesz a válasz valahol. És volt benne egy idézet, ’Csak te számítasz és az, hogy ki vagy.’ Erre hagyatkoztam az egész lemezzel – hogy kapcsolódjon hozzám és hogy honnan jövök.”

Az üzenet arra sarkallta Michele-t, hogy felhívja legjobb barátját, az egykori Broadway sztárt Jonathan Groffot. “Megkérdeztem, ’Mi az ami, ami New Yorkra emlékeztet – egy szó, egy kifejezés, valami a színházzal vagy velünk kapcsolatos?’ És azt mondta, ’Mit szólsz a Places?-hez’. A Broadway-en van egy 30 perces hívásod, aztán egy 15 perces. Aztán azt hallod, ’Mindenki a helyére!/Places everyone!’ Ez azt jelenti, hogy kezdődik a műsor.”

Set#141 – Eric Ray Davidson – Billboard
002.jpg   

Tovább olvasom…


Places – Új fotósorozat kép
Írta: ági | Dátum: 2017.04.10. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots, places

A londoni koncert bejelentésével együttesen kaptunk egy új Places fotósorozat képet, szám szerint a másodikat. Lea elképesztően néz ki a fotón, nagyon remélem, hogy hamarosan még több képet fogunk kapni, hiszen már nyakunkon a lemez megjelenése.

Places (2017) > Album photoshoot
004.jpg   


@InStyle: A nő, aki Lea Michele csodálatos hajáért felel
Írta: ági | Dátum: 2017.04.10. | Hozzászólások: 0 | interview, photos, photoshoots

InStyle: Melyik a kedvenc kinézeted, amit Sarah készített neked? 
Lea Michele: Az Elton John Oscar Partira (2016) a legnagyszerűbb frizurát készítette el. Úgy éreztem magam, mint egy hercegnő. Emellett szerepeltem a Who Do You Think You Are? című műsorban és Sarah volt a felelős az egész hetes megjelenésemért – minden nap mást talált ki. Ugyanakkor a Tony díjátadóra is ő csinálta meg a hajamat, amikor a Tavaszébredés jelölve volt és a első Glee-s FOX Upfront-ra, mielőtt még bárki tudta volna, hogy ki is vagyok én.
Sarah Potempa: Az Oscar parti tényleg csodálatos volt. Egy fonat volt a közepén, stílusos volt és lenyűgöző. Kiegyenesítettük, de természetes hatása volt az egész alulra kötött lófarokkal. Gondtalan volt és kifinomult.

IS: Mi a munkafolyamat?
LM: Képeket nézegetünk és eldöntjük, hogy milyen stílust is akarunk. Bízok benne, akármit is csináljon. Sarah mindig arra sarkall, hogy új dolgokat próbáljunk ki és vele dolgozni a legjobb szórakozás.
SP: Lea hagyja, hogy kreatív legyek. Ő volt az egyik legelső híresség, akivel együtt dolgoztam. Nagyszerű pillanataink voltak az elmúlt évek alatt.

IS: Sarah öt évvel ezelőtt állt elő a Beachwaver termékkel. Rajtad próbálta ki először?
LM: Igen, kipróbálta rajtam. A leghihetetlenebb eszköz. Mindent megváltoztatott. Két perc alatt csodálatos frizurád lehet.
SP: Az emberek mindig Lea vörös szőnyeges frizuráit akarták, hogy megcsináljam, szóval arra gondoltam, hogy szükség van egy olyan eszközre, amivel saját maguk készíthetik el. Amikor előálltam a Beachwaver-rel és a Wrap Uppal, Lea volt az első akin kipróbáltam és fel is töltötte Instagramra.

IS: Mitől ilyen egészséges a hajad?
LM: Amikor nem dolgozom, akkor a hajamnak és a bőrömnek is adok némi feltöltődési időt. Nem viselek sminket és nem foglalkozom a hajammal. Nem vasalom, tényleg semmi. Fontos, mert a hajamnak és a bőrömnek is szüksége van levegőre.

IS: Mi volt a legmerészebb dolog, amit a hajaddal csináltál?
LM: Amikor frufrut vágattam! Sarah mindig rávesz ilyen dolgokra. Ez volt a valaha volt legjobb merészségem. Újra frufrut akarok!

IS: Mi a következő lépés?
LM: Most a frufrun gondolkodom vagy azon, hogy újra világosabb legyen-e a hajam. Amikor befejezem a Scream Queenst, Sarah-val másnap találkozóm van, szóval egy új frizurával köszöntöm az újévet.

(Az interjú 2017 januárjában jelent meg.)

Set#140 – Emman Montalvan – InStyle
001.jpg   


‘Places’ – Megjelenési dátum, album borító és új dal
Írta: ági | Dátum: 2017.03.13. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots, places

Lea Michele új dalát, az Anything’s Possible című szerzeményt exkluzívan az USA TODAY mutatja be és készen áll arra, hogy inspiráljon.

Az énekesnő emellett elárulta második albumának, a Places-nek a megjelenési dátumát, amely április 28-ra esik – ezt egyébként egy rövid turné is követi majd.

Az Anything’s Possible személyes kedvenc Michele számára, aki “elmúlt két évének személyes himnuszaként” tekint a dalra.

“A dal arról szól, hogy legyen hited, akármivel is kelljen szembenézned,” – mesélte az USA TODAY-nek. “Mindig hinni kell abban, hogy ott van a fény az alagút végén és hogy bármi lehetséges. Hátra kell hagyni a negativitást és a múltat, előre kell tekinteni magabiztossággal és erővel.”

 

Az Anything’s Possible a második dal a Love Is Alive után, amely Michele első zenéje volt a 2014-es Louder után.

Michele sűrű hétnek néz elébe, hiszen fellép majd Ellen Degeneres showjában csütörtökön és a The Late Late Show-ban kedden.

Places (2017) > Album cover
001.png   


“Places” – Turné plakát és hivatalos fotó
Írta: ági | Dátum: 2017.02.07. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots, places

Elég sűrű hetek vannak mögöttünk, hiszen Lea Michele nem csak, hogy bejelentette második albumának címét, emellett háromállomásos miniturnét is tartott Amerikában. Az énekesnő egyelőre ismét nagyon csendben van, de remélhetőleg hamarosan kézhez kapjuk majd a megjelenési dátumot és az első kislemezt is. Addig is a galériában létrehoztam a Places-nek egy kategóriát, ahová felkerült az “Az Intimate Evening with Lea Michele” hivatalos plakátja és a plakáton látható fotó is.

Places (2017) > Posters
001.jpg   

Places (2017) > Album photoshoot
001.jpg 002.png  


Régi/Új fotósorozat képek
Írta: ági | Dátum: 2017.01.13. | Hozzászólások: 0 | photos, photoshoots

Aki látogatta a galériát annak feltűnhetett, hogy karácsony után jó néhány új képpel bővült a fotósorozatok kategória képtárunkban. Tényleg rengeteg régi sorozathoz jelentek meg új fotók, néhányuk HQ képekkel bővült, mindenképp érdemes belesnetek, mert Lea csodálatos a képeken.

Set#13 – Australian Photocall
011.jpg 012.jpg 013.jpg 017.jpg

Set#106 – Giffoni Film Festival
002.jpg 003.jpg 004.jpg 

Set#121 – Boe Marion – Marie Claire
010.jpg   

Set#128 – John Wright – Women’s Health UK
007.jpg 008.jpg 009.jpg

Set#131 – Robby Klein – 2016 Summer TCA Tour Portrait Session
003.jpg   

Set#133 – Jeff Lipsky – People
002.jpg 003.jpg 004.jpg 

Set#134 – Justin Coit – Byrdie Beauty
009.jpg 010.jpg 011.jpg 

Set#136 – Gentl & Hyers – Instyle Home & Design
012.jpg 013.jpg 015.jpg 016.jpg

Set#139 – Don Flood – Shape
009.jpg   


2016 Summer TCA Tour – Új fotósorozat képek
Írta: ági | Dátum: 2016.10.31. | Hozzászólások: 0 | events, photos, photoshoots

Augusztus elején tartották meg az idei FOX Summer TCA Press Tour-t, amely során több fotósorozat is készült kedvencünkről. Most megjelent három darab új fotó két sorozathoz – az egyiket Maarten de Boer-nek, a másikat pedig Robby Klein-nak köszönhetjük. Ne hagyjátok ki, csodásak a képek!

Set#130 – Maarten de Boer – 2016 Summer TCA Tour Portrait Session
004.jpg 005.jpg  

Set#131 – Robby Klein – 2016 Summer TCA Tour Portrait Session
002.jpg   


Page 1 of 1012345...10...Last »